Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου βαλανε οι γονεις μου ενα δευτερο σταθερο τηλεφωνο στην κρεβαττοκαμαρα τους το ιντερνετ αρχιζει και κλινει για μερικα δευτερολεπτα και ξανανειγει ..ειναι επειδη εχουμε δυο γραμμες τηλεφωνου ?

Δημοσ.

Βάλατε δεύτερη συσκευή ή δεύτερη γραμμή τηλεφώνου (δεύτερο νούμερο δηλαδή). Αν ισχύει το πρώτο τότε στο τηλέφωνο βάλατε φίλτρο στο τηλέφωνο?

Δημοσ.

Βάλατε δεύτερη συσκευή ή δεύτερη γραμμή τηλεφώνου (δεύτερο νούμερο δηλαδή). Αν ισχύει το πρώτο τότε στο τηλέφωνο βάλατε φίλτρο στο τηλέφωνο?

βαλαμε δευτερο τηλεφωνο οχι γραμμη

Δημοσ.

Ωραία. Πριν βάλετε το τηλέφωνο υπήρχε κάποιο πρόβλημα?  Φίλτρο βάλατε στην νέα συσκευή?

δεν υπηρχε κανενα προβλημα..εβαλα τωρα ενα σπλιττερ...ειναι το ιδιο ? 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως θα κάνει δουλειά αλλά πιστεύω είναι πιο σωστό να βάλεις φίλτρο. Πριν βάλεις το splitter είχες θόρυβο στο τηλέφωνο?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως θα κάνει δουλειά αλλά πιστεύω είναι πιο σωστό να βάλεις φίλτρο. Πριν βάλεις το splitter είχες θόρυβο στο τηλέφωνο?

dn 3erw pali alli mia fora mesa se 10 wres eklise to internet apotoma..tha paw avrio na parw  http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/accessories/Turbo-X-Filter-ADSL-PSTN-F10A-FX-US02M-F3.htmkalo einai ?

Δημοσ.

Είναι turbo xοπότε έχω κάποιες αμφιβολίες αλλά τι στο καλό ούτε ένα φιλτράκει δεν μπορούν να φτιάξουν?

ελα τωρα μια χαρα κανουν το λαπτοπ μου ειναι τουρμπο-χ και ειναι τελειο

Δημοσ.

ελα τωρα μια χαρα κανουν το λαπτοπ μου ειναι τουρμπο-χ και ειναι τελειο

Μια 5 λεπτη αναζήτηση στο forum αρκεί για να μην προτιμήσεις τα turbo-x

• Like 1
Δημοσ.

Και το splitter κάνει αρκεί να το συνδέσεις σωστά:

Line: στην πρίζα τηλεφώνου

Phone: τηλέφωνο

Modem/adsl: πουθενά

Δες αν σύνδεσες το τηλέφωνο στο Modem.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...