DamienBane Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αφου βαλανε οι γονεις μου ενα δευτερο σταθερο τηλεφωνο στην κρεβαττοκαμαρα τους το ιντερνετ αρχιζει και κλινει για μερικα δευτερολεπτα και ξανανειγει ..ειναι επειδη εχουμε δυο γραμμες τηλεφωνου ?
veteranos123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Βάλατε δεύτερη συσκευή ή δεύτερη γραμμή τηλεφώνου (δεύτερο νούμερο δηλαδή). Αν ισχύει το πρώτο τότε στο τηλέφωνο βάλατε φίλτρο στο τηλέφωνο?
DamienBane Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Βάλατε δεύτερη συσκευή ή δεύτερη γραμμή τηλεφώνου (δεύτερο νούμερο δηλαδή). Αν ισχύει το πρώτο τότε στο τηλέφωνο βάλατε φίλτρο στο τηλέφωνο? βαλαμε δευτερο τηλεφωνο οχι γραμμη
veteranos123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ωραία. Πριν βάλετε το τηλέφωνο υπήρχε κάποιο πρόβλημα? Φίλτρο βάλατε στην νέα συσκευή?
DamienBane Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ωραία. Πριν βάλετε το τηλέφωνο υπήρχε κάποιο πρόβλημα? Φίλτρο βάλατε στην νέα συσκευή? δεν υπηρχε κανενα προβλημα..εβαλα τωρα ενα σπλιττερ...ειναι το ιδιο ?
veteranos123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως θα κάνει δουλειά αλλά πιστεύω είναι πιο σωστό να βάλεις φίλτρο. Πριν βάλεις το splitter είχες θόρυβο στο τηλέφωνο?
DamienBane Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Έχω την εντύπωση πως θα κάνει δουλειά αλλά πιστεύω είναι πιο σωστό να βάλεις φίλτρο. Πριν βάλεις το splitter είχες θόρυβο στο τηλέφωνο? dn 3erw pali alli mia fora mesa se 10 wres eklise to internet apotoma..tha paw avrio na parw http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/accessories/Turbo-X-Filter-ADSL-PSTN-F10A-FX-US02M-F3.htmkalo einai ?
veteranos123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι turbo xοπότε έχω κάποιες αμφιβολίες αλλά τι στο καλό ούτε ένα φιλτράκει δεν μπορούν να φτιάξουν?
DamienBane Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι turbo xοπότε έχω κάποιες αμφιβολίες αλλά τι στο καλό ούτε ένα φιλτράκει δεν μπορούν να φτιάξουν? ελα τωρα μια χαρα κανουν το λαπτοπ μου ειναι τουρμπο-χ και ειναι τελειο
veteranos123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ελα τωρα μια χαρα κανουν το λαπτοπ μου ειναι τουρμπο-χ και ειναι τελειο Μια 5 λεπτη αναζήτηση στο forum αρκεί για να μην προτιμήσεις τα turbo-x 1
mitsus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Και το splitter κάνει αρκεί να το συνδέσεις σωστά: Line: στην πρίζα τηλεφώνου Phone: τηλέφωνο Modem/adsl: πουθενά Δες αν σύνδεσες το τηλέφωνο στο Modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα