Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι έκανα εγω. Πήγαμε σε ΚΕΠ. Κάναμε υπεύθυνη δήλωση. Ο ένας οτι δινει χρήματα για αγορά και ο άλλος οτι πήρε χρήματα για την πώληση.

Δεν ανταλλάξαμε τις υπεύθυνες δηλώσεις.

Κάναμε αίτηση μεταβίβασης (παίρνει κάποιο χρονικό διάστημα).

Πήγαμε μαζί στη τράπεζα και του έκανα την κατάθεση. Στο παραστατικό γράφτηκε ο λόγος αυτής.

Του έδωσα αντιγραφο, κράτησα το αυθεντικό. Το αμάξι απ έξω. Του έδωσα τη δική μου δήλωση, μου έδωσε τη δική του.

Μου έδωσε τα κλειδιά του αμαξιού και γειά σας.

(δε ξέρω κατά πόσο σωστά ήταν όσα έκανα αλλά το παλικάρι συμφωνουσε σε όλα)

Δημοσ.

Tι έκανα εγω. Πήγαμε σε ΚΕΠ. Κάναμε υπεύθυνη δήλωση. Ο ένας οτι δινει χρήματα για αγορά και ο άλλος οτι πήρε χρήματα για την πώληση.

Δεν ανταλλάξαμε τις υπεύθυνες δηλώσεις.

Κάναμε αίτηση μεταβίβασης (παίρνει κάποιο χρονικό διάστημα).

Πήγαμε μαζί στη τράπεζα και του έκανα την κατάθεση. Στο παραστατικό γράφτηκε ο λόγος αυτής.

Του έδωσα αντιγραφο, κράτησα το αυθεντικό. Το αμάξι απ έξω. Του έδωσα τη δική μου δήλωση, μου έδωσε τη δική του.

Μου έδωσε τα κλειδιά του αμαξιού και γειά σας.

(δε ξέρω κατά πόσο σωστά ήταν όσα έκανα αλλά το παλικάρι συμφωνουσε σε όλα)

Φαντάσου να υπήρχε κάποιο κόλλημα και να μην μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση στο μηχανολογικό... Σπάνιο βέβαια, αλλά έχει γίνει.

Άλλο πραγματικό σενάριο. Αγοραστής και πωλητής πάνε στο μηχανολογικό(το αμάξι απεξω), ολοκληρώνεται η μεταβίβαση, παίρνει τα λεφτά ο πωλητής, παίρνει τη νέα άδεια και τα κλειδιά ο αγοραστής, έλα όμως που το αμάξι δεν ήταν πλέον απέξω. Ο πωλητής φεύγοντας σου λέει πως το δικό σου αμάξι έκλεψαν, άντε γεια...

Πες εσύ τώρα αν ήταν σωστά ή όχι όσα έκανες.

Δημοσ.

αυτα ολα ειναι παρατραβηγμενα και τον κοβεις τον αλλον αν ειναι τετοιος.. Για ευνοητους λογους βαλε εναν να προσεχει το οχημα μεχρι να γινει η μεταβιβαση. ΥΓ Μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια προσεχε μην φας καμια κληση γιατι θα παει στο ονομα του αλλου..

Δημοσ.

αυτα ολα ειναι παρατραβηγμενα και τον κοβεις τον αλλον αν ειναι τετοιος.. Για ευνοητους λογους βαλε εναν να προσεχει το οχημα μεχρι να γινει η μεταβιβαση.

Σίγουρα είναι παρατραβηγμένα, το έγραψα και εγώ άλλωστε. Ὀπως επίσης έγραψα σε προηγούμενο post(με δόση υπερβολής βέβαια) για 2 φουσκωτούς να φυλάνε το αμάξι.

Επίσης κατά κανόνα, ΔΕΝ μπορείς να κόψεις τον άλλον αν είναι τέτοιος. Κατά τη γνώμη μου έστω.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα κεπ ή διευθυνση μεταφορων?

Επισης πες οτι δινεις τα λεφτα στην τραπεζα και για καποιο λογο δεν ολοκληρωνεται η μεταβιβαση, τι γινεται?

Δημοσ.

Γιατι όχι να μην πάτε μαζί στην τράπεζα και να βγάλει ο αγοραστής παρουσία του πωλητή προςωπικη επιταγή ημέρας; Επιβάλλεται για τέτοιες περιπτώσεις. Εξαρτάται βέβαια και απο το ποσο...

Δημοσ.

Απ'οτι ξέρω για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση πρέπει να βάλει κάποια υπογραφή ο άλλος..

Οπότε έχεις τα λεφτά η την επιταγή μαζί και μόλις μπει η υπογραφή δίνεις τα λεφτά.

Χέρι χέρι οπότε δύσκολο να πάει κάτι στραβά..

Τώρα να σου κλέψουν το αυτοκίνητο απο έξω δε νομίζω οτι έχει και πολύ νόημα.Σε κάθε περίπτωση θα έχουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο,το ίδιο πράγμα σα να στο κλέψουν το βράδυ που θα πας σπίτι είναι..

Δημοσ.

Απ'οτι ξέρω για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση πρέπει να βάλει κάποια υπογραφή ο άλλος..

Οπότε έχεις τα λεφτά η την επιταγή μαζί και μόλις μπει η υπογραφή δίνεις τα λεφτά.

Χέρι χέρι οπότε δύσκολο να πάει κάτι στραβά..

Τώρα να σου κλέψουν το αυτοκίνητο απο έξω δε νομίζω οτι έχει και πολύ νόημα.Σε κάθε περίπτωση θα έχουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο,το ίδιο πράγμα σα να στο κλέψουν το βράδυ που θα πας σπίτι είναι..

Μολις γίνει η μεταβίβαση και για μερικές ώρες ή μια ημέρα το εχεις ανασφάλιστο. Οποτε απλά το έκλεψαν και αντίο ζωη, μολις πετάξεις μερικές χιλιάδες ευρώ για ενα χαρτί και την ελπίδα να το βρεις κάποτε έστω κ βίδες

Δημοσ.

Προαιρετικά μπορείς να βάλεις 2 φουσκωτούς να φυλάνε το αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και η πληρωμή. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ειν κακό να έχεις άλλον ένα φουσκωτό μαζί σου...

Και έναν Νίντζα σκαρφαλωμένο στο δέντρο..  :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...