Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το pc της υπογραφης μου και κολλαει αφανταστα εχω περασει windows 7 κολλαει windows 8,1 και παλι κολλαει και δεν ξερω τι να κανω κατι ειδα οτι εχει προβληματα στο registry και γενικα κολλαει σε ληψεις αρχειων οταν παταω ο υπολογιστης μου θελει 30 λεπτα να μου εμφανισει τους δισκους και αλλοτε κατευθειαν σερνεται λες και εχει 100mb ram και pentium 2.Δοκιμασα 4ις φορες φορματ,clear cmos,εβγαλα ξαναεβαλα ραμ

Δημοσ.

Μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τον σκληρό σου που έχεις πάνω τα windows; Μπορεις να κάνεις checkdisk;

Δημοσ.

Μήπως έχεις κανα πρόβλημα με τον σκληρό σου που έχεις πάνω τα windows; Μπορεις να κάνεις checkdisk;

ολοι εχουν 100% health εκτος απο τον hgst που εχει 97% αλλα γενικα ο ssd τον εχω 8 μηνες και εκει εχω και τα windows αλλα παρολο που εχει 100% την μια κολλαει το συστημα την αλλη οχι

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πώ. Mήπως φταίει και καμμία motherboard.... dunno really.

Εγώ θα δοκίμαζα να περάσω τα Windows σε άλλο δίσκο να δω αν υπάρχει διαφορά.

Δημοσ.

βασικα εχεις τρεξει καποιο διαγνωστικο? ειχα και εγω καποιο προβλημα και τελικα ηταν οι μνημες μου μετα απο ελεγχο. εγω ετρεξα stress test και δεν περναγαν οι μνημες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πώ. Mήπως φταίει και καμμία motherboard.... dunno really.

Εγώ θα δοκίμαζα να περάσω τα Windows σε άλλο δίσκο να δω αν υπάρχει διαφορά.

πως θα καταλαβω εαν φταιει ο δισκος,οι ραμ,η μητρικη,επεξεργαστης καποιο τεστ υπαρχει?

βασικα εχεις τρεξει καποιο διαγνωστικο? ειχα και εγω καποιο προβλημα και τελικα ηταν οι μνημες μου μετα απο ελεγχο. εγω ετρεξα stress test και δεν περναγαν οι μνημες.

ποιο stress test να τρεξω?

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό http://www.passmark.com/products/bit.htm έχει 30 μέρες evaluation. 

Δεν το χω δοκιμάσει ο ίδιος όμως να σου πω. Λέει το site:

"BurnInTest tests the CPUhard drivesSSDsRAMoptical drives (CD, DVD and Blu-ray),sound cardsgraphics cards (GPGPU, Video RAM, 2D graphics, 3D graphics and video playback), network ports and printers.

The Professional version also has a number of additional tests including microphones,webcamsbattery'stape drivesUSB ports (USB 3.0 and 2.0), Serial ports and Parallelports (with the use of loop back plugs)."

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό http://www.passmark.com/products/bit.htm έχει 30 μέρες evaluation. 

Δεν το χω δοκιμάσει ο ίδιος όμως να σου πω. Λέει το site:

"BurnInTest tests the CPUhard drivesSSDsRAMoptical drives (CD, DVD and Blu-ray),sound cardsgraphics cards (GPGPU, Video RAM, 2D graphics, 3D graphics and video playback), network ports and printers.

The Professional version also has a number of additional tests including microphones,webcamsbattery'stape drivesUSB ports (USB 3.0 and 2.0), Serial ports and Parallelports (with the use of loop back plugs)."

+1 ομως πρεπει να μπεις στο μενου preferences και τα τεστ θα κλικαρεις μονο τα τεστ που αφορουν : cpu , ram , hdd , gpu . και θα βαλεις την μπαρα που εχει στο 100% . τα αλλα που εχει (dvd κλπ θα τα απενεργοποιησεις-ξετικαρεις)

Δημοσ.

α και οτι κατεβασω μου λεει αυτο the setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program οπως και στο stress test και δεν μπορω να το εγκαταστησω

Δημοσ.

πως στα μπλοκαρε? επειδη και γω εχω avast και δεν μου μπλοκαρει τιποτα . τεσπα , τρεξε ενα απο τα διαγνωστικα και τα ξαναλεμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...