Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το συζητατε καν τις 290 ή 290X... Αυτες οι καρτες εχουν τεραστιο προβλημα με την φασαρια...Και οταν μιλαω για φασαρια εννοω του τυπου να νομιζεις οτι χεις ανεμιστηρα τυπου απο αυτους που βαζουν σε καφετερειες τους μεγαλους... 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην το συζητατε καν τις 290 ή 290X... Αυτες οι καρτες εχουν τεραστιο προβλημα με την φασαρια...Και οταν μιλαω για φασαρια εννοω του τυπου να νομιζεις οτι χεις ανεμιστηρα τυπου απο αυτους που βαζουν σε καφετερειες τους μεγαλους... 

κανουν και φρεπε δηλαδη?

δεν θα παρει referenve υλοποιηση

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά δεν νομιζω οτι θα παρω κάποια 290x. Στα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω την 970 εκ των οποίων και οι δύο είναι υπερβολή για την ανάλυση που θα παίζω. Θα πάρω τα υπόλοιπα κομμάτια και για κάρτα γραφικων θα περιμένω λιγάκι να δω πως θα εξελιχθεί η αγορά. Καλύτερο vfm παντως θεωρώ μια 290 στα 300€

Δημοσ.

Μου αρέσει τρελά το κουτάκι κρίμα όμως που δεν matx. Δεν θελω να περιορίζομαι από το μέγεθος της κάρτας σε μελλοντική αναβάθμιση. Είναι πολύ καλή και οικονομική η σύνθεση πάντως με υψηλές επιδόσεις. Well done adtakhs

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πάντως οτι το κουτάκι ασφυκτιά και θα ανέβαζει τρελές θερμοκρασίες. Ειδικά με την 985.

edit: Πφφφ πως τα κατάφερα και διπλοπόσταρα...

Μισώ οταν δεν έχω pc κσι γράφω από το κινητό.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες πάντα είναι ένα θέμα, αλλά δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Μη περιμένεις ψύξη ενός "ευρύχωρου" κουτιού με σωστά τοποθετημένα fans, αλλά ούτε και κάτι αρκετά χειρότερο. Αν κάνεις υποχώρηση και στο θέμα θορύβου, αφήνοντας τις ψύκτρες να τρέχουν όσο γρήγορα θέλουν, μια χαρά θα πάει.

Εγώ πάντως, αν έφτιαχνα small from factor, δε θα έκανα OC, εκτός αν σκοπεύεις να πάρεις κανά κουτάκι με 240mm AIO liquid cooling support και του βάλεις μια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...