Passionate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μετά την επιλογή αγοράς laptop με τη βοήθεια του zacharis και του xristoforou θα προχωρήσω και στην αγορά ενός gaming pcΗ σύνθεση ειναι η παρακάτω. Για καρτα γραφικών δεν είμαι σίγουρος ακουω προτάσεις
Haris San Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μετά την επιλογή αγοράς laptop με τη βοήθεια του zacharis και του xristoforou θα προχωρήσω και στην αγορά ενός gaming pc Η σύνθεση ειναι η παρακάτω. Για καρτα γραφικών δεν είμαι σίγουρος ακουω προτάσεις H συνθεση ειναι..?
selianx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλή φαίνεται η σύνθεση.GPU δες GTX 970, R9 280X/290.Μη πάρεις από e-shop την p2414h, 190 euro έχει στο σκρουτζ. Στα 250 που είναι στο e-shop, αγοράζεις την U2414H από επίσημο μεταπωλητή της Dell στην Ελλάδα, αν έχεις γενικά "θέματα αξιοπιστίας" από τα "σκρουτζομάγαζα". 1
Passionate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλά που το είδες. Την u2414h θα πάρω εννοείται απλά είμαι από το κινητό και είναι μικρά τα γράμματα. Για κάρτα ελεγα για την evga gtx970 ftw αλλά το eshop την έχει στα 430€ έτσι ελεγα να την πάρω απευθείας από την evga. Αλλά πάλι μήπως είναι υπερβολή για την ανάλυση?
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 το pc της υπογραφης σου ειναι ηδη gaming....
selianx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τα 430 είναι πολλά, μέχρι να ρθουν κομμάτια αρκετά στην Ελλάδα θα πέσει λίγο η τιμή γενικά (όχι της FTW) στα 340-360.Αν πιστεύεις ότι είναι overkill (ναι είναι, αλλά αν θες να έχεις και μια αξιοπιστία για ultra settings σε νέα παιχνίδια, ίσως να είναι περισσότερο future-proof παρά overkill) όπως είδες σου έβαλα και την 280X που είναι καλό VFM για 1080P.Και - μιας και το παρατήρησε ο orion - δε πιστεύω να πρόκειται για αναβάθμιση από αυτό της υπογραφής;;;;;;;
Passionate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το pc της υπογραφής "κλάπηκε" από τον αδερφό μου κατά την 9μηνη απουσία μου στο στρατό. Και από εκεί που την έβγαζε με ενα laptop 5ετιας έμαθε τι θα πει gaming και gaming pc. Παρά τις λογομαχιες που ακολούθησαν επιμένει οτι αφού εγώ δουλευω και πληρώνομαι του το χρωσταω σαν δωρο;-). Βγάλε ακρη με τα μικρά αδέλφια. Άλλοι μετραγαν μερες να απολυθούν και άλλοι τα games που τερματιζαν.
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 το pc σου ειναι τερατακι . παρτου εκει ενα φτηνο desktop και ξαναπαρτο πισω !! :P
selianx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι μικρός, δε παίρνεις κανά Corsair 900D/Thermalright TJ07 που είναι μεγάλο/θεόβαρο να μη μπορεί να στο σηκώσει κι αυτό; Anyway, από GPU άμα θες να δώσεις πολλά πας σε 970, σε VFM R9 280X. Ότι και να πάρεις, για 1080P Θα μείνεις ικανοποιημένος.Μιας και το είδα τώρα, το PSU πολύ overkill, εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις crossfire/SLI στο μέλλον.
Passionate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 το pc σου ειναι τερατακι . παρτου εκει ενα φτηνο desktop και ξαναπαρτο πισω !! :PΧαχαχα. Δυστυχώς σπούδαζει ηλεκτρολόγος μηχανολογος και μηχανικός υπολογιστων και δεν είναι τόσο απλό να τον ξεγελασω 1
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 για να τα μαζεψουμε λιγο , αν κρινω απο την συνθεση σου διαθετεις 1000 ευρω συμπεριλαμβανομενου και οθονης ? OC θα κανεις? Χαχαχα. Δυστυχώς σπούδαζει ηλεκτρολόγος μηχανολογος και μηχανικός υπολογιστων και δεν είναι τόσο απλό να τον ξεγελασω α νομιζα οτι ειναι πιτσιρικι . τοτε πασο
Passionate Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Oc θα κανω ναι. Διαθετω 800€ τα αλλα με δόσεις οπότε απλά θελω αξιοπρεπές μηχάνημα.
AMD Expert Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για SFF PC μπορείς να δεις και Coolermaster Elite130 με μητρική Z97E-ITX/ac και υδρόψυξη 1x120mm. Δεν είναι ότι καλύτερο,αλλά είναι ότι μικρότερο
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το pc της υπογραφής "κλάπηκε" από τον αδερφό μου κατά την 9μηνη απουσία μου στο στρατό. Και από εκεί που την έβγαζε με ενα laptop 5ετιας έμαθε τι θα πει gaming και gaming pc. Παρά τις λογομαχιες που ακολούθησαν επιμένει οτι αφού εγώ δουλευω και πληρώνομαι του το χρωσταω σαν δωρο;-). Βγάλε ακρη με τα μικρά αδέλφια. Άλλοι μετραγαν μερες να απολυθούν και άλλοι τα games που τερματιζαν. σειρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα