Προς το περιεχόμενο

overclock

GioNiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω τον Intel Core i5-3330 @ 3.00 GHz και σκεφτομαι να κανω overclock. δεν εχω ξανακανει και το φοβαμαι λιγο. μπορειτε να μου πειτε αν θα δω μεγαλες διαφορες? και επειδη εχω την stock ψυκτρα της intel αν το κανω θα πρεπει να βαλω αλλη? επισης δεν ξερω αν γινεται να κανω λογω του οτι δεν εχει το Κ στο τελος οπως ο 3570K ας πουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μητρικη εχεις?

Παντως να ξερεις πως ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος.

ναι το εμαθα για τον επεξεργαστη οτι δεν περνει overclock..

μητρικη εχω μια gigabyte z77m-d3h. θα μπορω να κανω overclock αν αλλαξω επεξεργαστη η θελω και αλλη μητρικη?

Η μητρικη σου δεν ενδεικνυεται για overcloking δυστηχως.

Z77

εχω τον Intel Core i5-3330 @ 3.00 GHz και σκεφτομαι να κανω overclock. δεν εχω ξανακανει και το φοβαμαι λιγο. μπορειτε να μου πειτε αν θα δω μεγαλες διαφορες? και επειδη εχω την stock ψυκτρα της intel αν το κανω θα πρεπει να βαλω αλλη? επισης δεν ξερω αν γινεται να κανω λογω του οτι δεν εχει το Κ στο τελος οπως ο 3570K ας πουμε.

εχεις καλη μητρικη αλλα ο cpu ειναι κλειδωμενος

Εγω εχω μια asrock extreme6 z97 και i5 4670k ειναι για o/c? Εδω και μερες προσπαθω να τα καταφερω να παει στα 4,4 αλλα δεν πετυχενει. Καμια ιδεα καποιος? Απο τροφοδοτικο εχω thermaltake thought power 750, με ψηχτρα coolermaster seidon 120v, εχω μια ακομα T4 hyper με 2 120αρια ανεμηστηρια και περιμενω μια raijintek aidos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...