GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εχω τον Intel Core i5-3330 @ 3.00 GHz και σκεφτομαι να κανω overclock. δεν εχω ξανακανει και το φοβαμαι λιγο. μπορειτε να μου πειτε αν θα δω μεγαλες διαφορες? και επειδη εχω την stock ψυκτρα της intel αν το κανω θα πρεπει να βαλω αλλη? επισης δεν ξερω αν γινεται να κανω λογω του οτι δεν εχει το Κ στο τελος οπως ο 3570K ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jinoo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι μητρικη εχεις? Παντως να ξερεις πως ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τι μητρικη εχεις? Παντως να ξερεις πως ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος. ναι το εμαθα για τον επεξεργαστη οτι δεν περνει overclock.. μητρικη εχω μια gigabyte z77m-d3h. θα μπορω να κανω overclock αν αλλαξω επεξεργαστη η θελω και αλλη μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jinoo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη σου δεν ενδεικνυεται για overcloking δυστηχως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη σου δεν ενδεικνυεται για overcloking δυστηχως. αν παω σε αλλη στο μελλον.. υπαρχει τροπος να ξερω ποιες ειναι και ποιες δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη σου δεν ενδεικνυεται για overcloking δυστηχως. Z77 εχω τον Intel Core i5-3330 @ 3.00 GHz και σκεφτομαι να κανω overclock. δεν εχω ξανακανει και το φοβαμαι λιγο. μπορειτε να μου πειτε αν θα δω μεγαλες διαφορες? και επειδη εχω την stock ψυκτρα της intel αν το κανω θα πρεπει να βαλω αλλη? επισης δεν ξερω αν γινεται να κανω λογω του οτι δεν εχει το Κ στο τελος οπως ο 3570K ας πουμε. εχεις καλη μητρικη αλλα ο cpu ειναι κλειδωμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jinoo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Z77 εχεις καλη μητρικη αλλα ο cpu ειναι κλειδωμενος ???? Eγω δεν ειπα οτι η μητρικη δεν ειναι καλη. Αλλο καλη και αλλο καλη για overclock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Z77 εχεις καλη μητρικη αλλα ο cpu ειναι κλειδωμενος ειναι για overclock η οχι? γιατι το παιδι απο πανω λεει οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 η μητρικη ναι η cpu οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 η μητρικη ναι η cpu οχι οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εγω εχω μια asrock extreme6 z97 και i5 4670k ειναι για o/c? Εδω και μερες προσπαθω να τα καταφερω να παει στα 4,4 αλλα δεν πετυχενει. Καμια ιδεα καποιος? Απο τροφοδοτικο εχω thermaltake thought power 750, με ψηχτρα coolermaster seidon 120v, εχω μια ακομα T4 hyper με 2 120αρια ανεμηστηρια και περιμενω μια raijintek aidos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη σου δεν ενδεικνυεται για overcloking δυστηχως. Ναι,και ξεκλείδωτο cpu να χε δεν είναι και για πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη που εχω κανει? Αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η μητρικη που εχω κανει? Αξιζει? ναι ειναι καλη αλλα η ψυκτρα που εχεις δεν ειναι για πολλα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για την υδροψηξη λες? η για τα αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα