Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο στην κοπελα μου και στον καλυτερο κολλητο μου, αν εχουν κατι αναγκη.. Σε οικογενεια το αποφευγω χωρις να ξερω γιατι :P

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον κάποιοι έχουν παθολογικό θέμα με το δανεισμό.

Εγώ έχω ένα φίλο που έχανε ότι του δίναμε, σε βαθμό να έχει γίνει inside joke στην παρέα. Μία φορά του έδωσα ένα video game φίλου του αδερφού μου αφού με παρακαλούσε γονατιστός και του εξήγησα ότι αυτό δεν με παίρνει να το χάσει. Ε, όταν του το ζήτησα πίσω για να το επιστρέψω μου λέει 'Α, αλήθεια που να 'ναι αυτό' με μια απάθεια και μόλις ξαναβρεθήκαμε μου λέει με ένα χαζό γελάκι, 'ξέρεις, το 'χασα'. Από τότε έχει φάει κάτι τρελά άκυρα και ψιλοπαρεξηγείται, αλλά that's life. Μάλιστα πιστεύω ότι και το video game πιο πολύ έκανε σαν τρελός να του το δώσω επειδή δεν του δίναμε τίποτα, μόνο για να αποδείξει κάτι.

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα φίλο που έχανε ότι του δίναμε, σε βαθμό να έχει γίνει inside joke στην παρέα. Μία φορά του έδωσα ένα video game φίλου του αδερφού μου αφού με παρακαλούσε γονατιστός και του εξήγησα ότι αυτό δεν με παίρνει να το χάσει. Ε, όταν του το ζήτησα πίσω για να το επιστρέψω μου λέει 'Α, αλήθεια που να 'ναι αυτό' με μια απάθεια και μόλις ξαναβρεθήκαμε μου λέει με ένα χαζό γελάκι, 'ξέρεις, το 'χασα'. Από τότε έχει φάει κάτι τρελά άκυρα και ψιλοπαρεξηγείται, αλλά that's life. Μάλιστα πιστεύω ότι και το video game πιο πολύ έκανε σαν τρελός να του το δώσω επειδή δεν του δίναμε τίποτα, μόνο για να αποδείξει κάτι.

Ο λησταρχος Νταβελης;

Δημοσ.

Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό μήπως το χρησιμοποιούσε σαν δικαιολογία για να τα κρατάει;

• Like 2
Δημοσ.

Σας κλέβει μες τα μάτια σας, μη σου πω οτι τα πουλάει κιόλας 

αν στη θέση σου ηταν ο παππούς μου στα νιάτα του θα του ειχε κόψει το χέρι και θα το ειχε ταχυδρομήσει στην οικογένεια του , η κλεψιά ειναι θεμα τιμής κ πληρώνεται 

• Like 1
Δημοσ.

Δανειζα σχεδον τα παντα, σε σχεδον ολους.Ομως οσο περνανε τα χρονια(αφου εχω παθει πολλα)το εχω περιορισει σε πολυ λιγους,που και αυτοι αν χρειαστω κατι(ενα εργαλειο πχ)μου δανειζουν.Ειναι αδυνατον να μη δανεισεις/δανειστεις.Τουλαχιστον μεταξυ κολητων.

• Like 1
Δημοσ.

δανεισα το μοναδικο usb στικακι που ειχα,για να παραδωθει μια επειγον εργασια,σε ενα ατομο που το βλεπω σχεδον καθημερινα

τον Ιούνιο

εχουμε οκτωβριο

• Like 8
Δημοσ.

Στον μοναδικό κολλητό μου, μόνο.  Εκείνος, όποτε χρειαστεί το αυτοκίνητό μου, πριν το επιστρέψει το πηγαίνει σε πλυντήριο και πάντα το επιστρέφει γεμάτο από βενζίνη. Είμαστε ίδιοι σ' αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...