chios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλός ο κινέζος αλλά καλή και η εγγύηση στην Ελλάδα... Πια εγγύηση φίλε μου και θα αγοράσω μια σαβούρα τον 120€ από Ελλάδα να σέρνεται για την εγγύηση;; Προσωπικά εμένα δεν μου έχει χαλάσει ποτέ τηλέφωνο για να κάνω χρήση της εγγύησης. Στο κάτω κάτω προτιμώ να αγοράσω έναν πύραυλο και ας χαλάσει στον ενάμιση χρόνο και να πάρω ένα φρέσκο παρά να τρώω στην μάπα ένα άχρηστο τηλέφωνο. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε ακριβό μοντέλο εκεί αλλάζουν τα δεδομένα. 1
vaggelouras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 (y) Πια εγγύηση φίλε μου και θα αγοράσω μια σαβούρα τον 120€ από Ελλάδα να σέρνεται για την εγγύηση;; Προσωπικά εμένα δεν μου έχει χαλάσει ποτέ τηλέφωνο για να κάνω χρήση της εγγύησης. Στο κάτω κάτω προτιμώ να αγοράσω έναν πύραυλο και ας χαλάσει στον ενάμιση χρόνο και να πάρω ένα φρέσκο παρά να τρώω στην μάπα ένα άχρηστο τηλέφωνο. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να πάω σε ακριβό μοντέλο εκεί αλλάζουν τα δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα