Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Ψάχνω για αγορά κινητό , γενικά απλό. Να μην κολλάει ,να μπορεί να στέλνει και να δέχεται τραγούδια και φωτογραφιες, να έχει μπροστινή κάμερα και η πίσω κάμερα να είναι ΟΚ... Δεν περιμένω θαύματα!

Μπορω να παραγγείλω μονο απο Ελλάδα. Έχω στο μυαλό μου xperia M και moto E αλλά δεν είμαι και κανένας γνώστης οπότε όλες οι προτάσεις θα είναι υπόψιν!

Max 120 BTW.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Βρήκα κάποια στο skroutz, εγώ σου τα λέω και η επιλογή δικιά σου, επίσης το Moto E δεν έχει μπροστινή κάμερα..

Λοιπόν στα λεφτά αυτά υπάρχουν..

LG L65 D280 στα 116€

LG L70 D320N στα 114€

Nokia Lumia 620 στα 113€

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω τα 2 τα LG και το Lumia 620 είναι ασφαλέστερες επιλογές...

Αν βγάλουμε την μπροστινή , γιατί βλέπω οτι ζητάω πολλά ποιο προτείνετε; ευχαριστώ και παλι!

Πάλι έως 120€ και να μη κολλάει ?

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω τα 2 τα LG και το Lumia 620 είναι ασφαλέστερες επιλογές...

Πάλι έως 120€ και να μη κολλάει ?

Βλέπω το Lumia το προτείναμε και οι 2. Σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι! Για αυτό διάλεξα το moto e γιατί νομίζω είναι vanilla android!

Αφού τελικά δε σε ενδιαφέρει η μπροστινή κάμερα, το Moto E είναι καλή επιλογή, έχει 1gb ram και android 4.4

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Ψάχνω για αγορά κινητό , γενικά απλό. Να μην κολλάει ,να μπορεί να στέλνει και να δέχεται τραγούδια και φωτογραφιες, να έχει μπροστινή κάμερα και η πίσω κάμερα να είναι ΟΚ... Δεν περιμένω θαύματα!

Μπορω να παραγγείλω μονο απο Ελλάδα. Έχω στο μυαλό μου xperia M και moto E αλλά δεν είμαι και κανένας γνώστης οπότε όλες οι προτάσεις θα είναι υπόψιν!

Max 120 BTW.

Ευχαριστώ!!

Με αυτή σου την επιλογή χάνεις την δυνατότητα με τα λεφτά που δίνεις να πάρεις κάτι καλό. Ξανασκέψου το. Ορίστε τι πάνω κάτω θα μπορούσε να πάρεις εάν αλλάξεις γνωμη, από το reportspam που είναι αξιόπιστο μαγαζί!

Δημοσ.

Γιατρέ ξέρεις πόσους γνωστούς έχω με την ίδια λογική και αγοράζουν κάτι σαβουρες 100-120€ και μετά μου λένε ότι σέρνεται δεν παίζει το ένα δεν δουλεύει το άλλο χάλια οθόνη κλπ.

Και όταν βλέπουν τον κινέζο χτυπάνε το κεφάλι τους.

Έπαψα να ασχολούμαι με κολλημένα μυαλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι οτι δεν θέλω! Είναι οτι δεν μπορω, είμαι ανήλικος βλέπετε και δεν μπορω να βγάλω πιστωτική ή κατι παρόμοιο!

Δημοσ.

Πιστωτική δεν χρειάζεται, μόνο μία προπληρωμένη κάρτα. Εγώ με τέτοια κάνω αγορές από Κίνα, από την Πειραιώς. Για να βγάλεις την κάρτα θέλεις λογαριασμό. Τώρα το paypal ¨ομως για να φτιάξεις λογαριασμό, λέει πρέπει να είσαι ενήλικας. Αν μπορεί κάποιος γνωστός/συγγενής/φίλος να βοηθήσει....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...