aggeloszog93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω για μια οσο το δυνατόν φθηνότερη τηλεόραση (21-23 ιντσες) και βρήκα μια καλή λύση στα e-shop:http://www.e-shop.gr/sencor-sle-22f57m4-22-led-full-hd-p-PER.168483 Τί λετε για την συγκεκριμένη? Το σιγουρο ειναι οτι δε θελω να ξεπερασω τα 115.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλή δεν είναι. Εφόσον όμως δε μπορείς να διαθέσεις χρήματα, δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το σιγουρο ειναι οτι δε θελω να ξεπερασω τα 115.. Δεν μπορείς με τίποτα να μαζέψεις κανα φράγκο ακόμα και να πάρεις κάτι αξιοπρεπές, απο κάποια της συμφοράς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeloszog93 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν με ''πεισετε'' ( ) ότι ειναι τόσο μάπα ίσως και μαζεψω λιγα παραπάνω.. Αγόρασα μαζεμένες 2 μεγάλες (42αρες) και τωρα παω για την τελευταία που θα μπει στο δωματιο...Δεν ψάχνω και κάτι super δηλαδή..Γιατί τοσο χάλια οι sencor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μάρκα "της Κυριακής χαρά και..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeloszog93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μάρκα "της Κυριακής χαρά και..." Αυτό έψαχνα κι εγώ, και κατέληξα οτι ισως και να ειναι καλύτερη απο κατι finlux και f&u.... Βέβαια με φοβίζει λίγο η αντίθεση και η φωτεινότητά της συγκεκριμένης..Τέλος πάντων, ισως περιμένω για καμια προσφορά, ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Χιλιες φορες καλυτερη η F&U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς πολύ καλύτερη fu και με ελληνική εγγύηση εγώ με αντίστοιχη 24αρα , είχα από την 1η μέρα 1 πιξελ κολλημένο και το service τους άφαντο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Χιλιες φορες καλυτερη η F&U Εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeloszog93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς πολύ καλύτερη fu και με ελληνική εγγύηση εγώ με αντίστοιχη 24αρα , είχα από την 1η μέρα 1 πιξελ κολλημένο και το service τους άφαντο.. Την sencor 24 είχες? Κι εγώ αυτή θα επαιρνα τελικά αν ηταν να παρω sencor..Γενικότερα χάλια η τηλεόραση ή το pixel ήταν αυτό που σε ''χάλασε'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 παράλειψη μου δεν ήταν sencor αλλά arielli αν και το ίδιο είναι αφού οι τηλεοράσεις τους είναι για τα πανηγύρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeloszog93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-tv-star-22-22f1 Αυτή καλύτερη ή στα ιδια χάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πιο πανω ολοι σου εξηγούμε οτι αυτες οι μαρκες πιθανον να σου κανουν την ζωη δυσκολη. Αν θες να εισαι ήσυχος προτίμησε επώνυμη μάρκα με λιγα χρημάτα παραπάνω Πχ http://www.skroutz.gr/s/4982586/Samsung-T22D390EW.html Ακομα και στα πολυκαταστήματα βρισκεις με 140€ Samsung και LG. Αλλα εφόσον ψωνίζεις απο το internet βρίσκεις και λιγο φθηνότερα. Αν δεν σε πείθουμε οπως λες, τοτε κανε οτι λεει το ενστικτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-tv-star-22-22f1 Αυτή καλύτερη ή στα ιδια χάλια? Ούτε καν ακουστά δεν την έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ούτε καν ακουστά δεν την έχω! Καλά ρε Κώστα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και δεν ξέρεις τις Tv-Star! ...έχω ξενερώσει μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα