Προς το περιεχόμενο

Sencor 22'' ή αλλή?

aggeloszog93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για μια οσο το δυνατόν φθηνότερη τηλεόραση (21-23 ιντσες) και βρήκα μια καλή λύση στα e-shop:http://www.e-shop.gr/sencor-sle-22f57m4-22-led-full-hd-p-PER.168483

Τί λετε για την συγκεκριμένη? Το σιγουρο ειναι οτι δε θελω να ξεπερασω τα 115..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σιγουρο ειναι οτι δε θελω να ξεπερασω τα 115..

Δεν μπορείς με τίποτα να μαζέψεις κανα φράγκο ακόμα και να πάρεις κάτι αξιοπρεπές, απο κάποια της συμφοράς;

Αν με ''πεισετε'' ( :P ) ότι ειναι τόσο μάπα ίσως και μαζεψω λιγα παραπάνω.. Αγόρασα μαζεμένες 2 μεγάλες (42αρες) και τωρα παω για την τελευταία που θα μπει στο δωματιο...Δεν ψάχνω και κάτι super δηλαδή..Γιατί τοσο χάλια οι sencor?

Μάρκα "της Κυριακής χαρά και..."

Αυτό έψαχνα κι εγώ, και κατέληξα οτι ισως και να ειναι καλύτερη απο κατι finlux και f&u.... Βέβαια με φοβίζει λίγο η αντίθεση και η φωτεινότητά της συγκεκριμένης..Τέλος πάντων, ισως περιμένω για καμια προσφορά, ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις..

Ακριβώς πολύ καλύτερη fu και με ελληνική εγγύηση εγώ με αντίστοιχη 24αρα , είχα από την 1η μέρα 1 πιξελ κολλημένο και το service τους άφαντο..

Ακριβώς πολύ καλύτερη fu και με ελληνική εγγύηση εγώ με αντίστοιχη 24αρα , είχα από την 1η μέρα 1 πιξελ κολλημένο και το service τους άφαντο..

Την sencor 24 είχες? Κι εγώ αυτή θα επαιρνα τελικά αν ηταν να παρω sencor..Γενικότερα χάλια η τηλεόραση ή το pixel ήταν αυτό που σε ''χάλασε'' ?

Πιο πανω ολοι σου εξηγούμε οτι αυτες οι μαρκες πιθανον να σου κανουν την ζωη δυσκολη. Αν θες να εισαι ήσυχος προτίμησε επώνυμη μάρκα με λιγα χρημάτα παραπάνω

Πχ http://www.skroutz.gr/s/4982586/Samsung-T22D390EW.html Ακομα και στα πολυκαταστήματα βρισκεις με 140€ Samsung και LG. Αλλα εφόσον ψωνίζεις απο το internet βρίσκεις και λιγο φθηνότερα.

Αν δεν σε πείθουμε οπως λες, τοτε κανε οτι λεει το ενστικτο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...