Προς το περιεχόμενο

WD tv live hub θεμα με wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! εχω το Wd tv live hub με 1 τερα δίσκο, και αποφάσισα να πάρω ενα usb wifi flash για να το δουλεύω και ασυρματα απο τον να το πηγαινοφερνω στο pc κοιταζοντας λοιπον τη λίστα με τα συμβατα στικ http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hub-media-center,-wd-tv-liveπηρα το NETGEAR N150 WNA1100 - 100PES(δεν αναφερει το κουτι οτι ειναι κάποια εκδοση πχ 2..) μόλις το συνδέω το βλέπει ο player μου όμως οταν παω να κάνω σετάρισμα κανει επανακίνηση.. o player κ δεν με αφηνει..

δοκιμασα να κάνω και downgrade σε κανα δυο εκδόσης κατω αλλα μάταια.. πιστευετε είναι καθαρα θεμα συμβατότητας?? και αν ειναι να το αλλαξω  έχει καποιος το ίδιο player να μου προτείνει κάτι ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Επανερχομαι δινοντας απαντηση σε καποιον που μπορει να εχει το ιδιο προβλημα με μενα: η λυση λοιπον βρισκοταν στο ´´θεμα ´´ που ειχα βαλει στο player κ προκαλούσε τα παραπνω προβληματα αυτο που εκανα ηταν να επαναφερω το εργοστασιακο θεμα! Κ μετα ολα οκ! (Αλλαξα στικ κ τελικα εβαλα το net gear micro g54-150 wna1000m) αλλα πιστευω κ το παραπνω να βαζα το ιδιο κανει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...