kybos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αγαπητοί συμφορουμίτες, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, θέλω να κάνω χρήση της τεχνολογίας dlna μεταξύ του υπολογιστή μου (Windows 7 home), του κινητού μου (g2 mini) και της ταμπλέτας (Galaxy tab 2). Και τα 3 συστήματα είναι στο οικιακό δίκτυο συνδεδεμένα και ενώ έχω ενεργοποιήσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις το πρόβλημα είναι ότι καμία συσκευή δεν βλέπει τις άλλες. Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει firewall πέραν του Windows και επαναλαμβάνω όλες οι σχετικές ρυθμίσεις έχουν ενεργοποιηθεί. Στα Windows έχω ενεργοποιήσει τις ροές πολυμέσων και την απομακρυσμένη διαχείριση του Windows Media Player και στις δύο Android συσκευές τις ρυθμίσεις dlna, οι οποίες στο g2 mini είναι "κρυμμένες", χρειάζεται λίγη φαντασία για να τις βρει κανείς. Βρίσκονται στο μενού "Κοινή χρήση & σύνδεση". Αφού μπείτε στο μενού, πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο μενού για να εμφανιστούν, αλλά και πάλι χρειάζεται να ξαναπατήσετε το μενού. Είπαμε, θέλει φαντασία. Λοιπόν οποίος γνωρίζει κάτι επί του θέματος παρακαλείται να μοιραστεί τις γνώσεις του. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα