maddoctor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για smartphone μάξ 200€ με απαραίτητα 4g, το πολύ 5'' (μετά τα θεωρώ δύσχρηστα) και μια καλή μπαταρία να βγάζει 1-2 μέρες... Περιμένω τις προτάσεις σας... Εφόσον θέλεις από Κίνα, και μόνο από εκεί θα πάρεις δυνατό κινητό σε αυτά τα λεφτά, μπορείς να πάρεις το Xiaomi Mi3 16GB από το reportspam, στα 223€ (ήταν πιο κάτω τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έπεσε το € και ανέβηκε η τιμή). Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο, έχω κάνει κάμποσες αγορές από εκεί χωρίς ποτέ πρόβλημα, όπως και πάρα πολλοί στο myphone. Το κινητό που σου προτείνω το έχω και εγώ, αλλά την 64GB έκδοση. Δεν κολλάει και δεν έχει πρόβλημα πουθενά. Έχει Kit kat εννοείται τώρα και όταν θα βγει η L, θα μπει και αυτή άνετα. Δες χαρακτηριστικά και σύγκρινέ τα με ότι από Ελλάδα σου προτείνουν....δεν το φτάνουν. Η Xiaomi είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, ενώ έχει μία τεράστια κοινότητα, και ελληνική στην υποστήριξη του λογισμικού της. Πάρτο και δεν θα μετανιώσεις! Υπόψιν για τα λεφτά αυτά, θεωρείται ως vfm κινητό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα