Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για smartphone μάξ 200€ με απαραίτητα 4g, το πολύ 5'' (μετά τα θεωρώ δύσχρηστα) και μια καλή μπαταρία να βγάζει 1-2 μέρες... Περιμένω τις προτάσεις σας...

Δημοσ.

Το παλιότερο Moto G στα 182 ευρώ. 
Στα παρακάτω θεωρώ μικρή την ανάλυση, αλλά είναι φθηνότερα.
Lumia 625 στα 160.
LG G2 mini LTE στα 158. 

Δημοσ.

Λοιπόν στο skroutz έχεις επιλογές όπως

Nokia Lumia 635 στα 135€

Nokia Lumia 625 στα 160€

LG G2 mini lte στα 153€

Motorola Moto G στα 182€

Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι κινητά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σου.

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη αν και ήθελα να το τονίσω το ξέχασα, ψάχνω από κίνα κινητό μέχρι 200 και από ένα αξιόπιστο κατάστημα...

Δημοσ.

Δες στο skroutz τις αξιολογήσεις και κρίνε. Το ότι δεν είναι από τις μεγάλες εταιρίες (πλαίσιο, κωτσόβολο, γερμανό κλπ) δε τα κάνει αναξιόπιστα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη αν και ήθελα να το τονίσω το ξέχασα, ψάχνω από κίνα κινητό μέχρι 200 και από ένα αξιόπιστο κατάστημα...

Από το skroutz για τα κινητά LG και Nokia έχεις κανονικά εγγύηση, αν αυτό που σε προβληματίζει, πρόσεξε μόνο το κινητό που θα πάρεις να είναι EU, που έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση.

Δημοσ.

Δεν με προβληματίζει κάτι από το skroutz ή στην εγγύηση, απλά θέλω να πάω σε κάτι πολύ πιο ''δυνατό'' σε αυτά τα λεφτά και νομίζω πώς κατασταλάζω εδώ. Έχει κανένας κάποια άλλη πρόταση ???

ΥΓ Αξιόπιστο κατάστημα κινέζικο εννοώ, γνωρίζω οτι τα περισσότερα καταστήματα και στο  skroutz αξιόπιστα είναι...

Δημοσ.

Δεν με προβληματίζει κάτι από το skroutz ή στην εγγύηση, απλά θέλω να πάω σε κάτι πολύ πιο ''δυνατό'' σε αυτά τα λεφτά και νομίζω πώς κατασταλάζω εδώ. Έχει κανένας κάποια άλλη πρόταση ???

ΥΓ Αξιόπιστο κατάστημα κινέζικο εννοώ, γνωρίζω οτι τα περισσότερα καταστήματα και στο skroutz αξιόπιστα είναι...

Νόμιζα ότι ήθελες να αγοράσεις μόνο από Ελλάδα, αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις από εξωτερικό...τότε πάω πάσο.

Δημοσ.

200€ για διπύρηνο κινητό 4,3'' με 960χ540 ανάλυση??? Όχι ρε φίλε αυτά είναι specs 2011 όχι 14

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά μόνο από Κίνα παίρνεις σοβαρό τηλέφωνο από Ελλάδα Είναι Όλα σαβούρες.

Ας βρούνε κορόιδα να τα αγοράσουν Εγώ δεν την ξαναπαταω.

Δημοσ.

Συμφωνώ, αν και το μοτο γ είναι καλή αγορά σε αυτά τα λεφτά. Επί του θέματος τώρα, πώς βλέπετε το Α8 ??? Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα specs???

Δημοσ.

Συμφωνώ, αν και το μοτο γ είναι καλή αγορά σε αυτά τα λεφτά. Επί του θέματος τώρα, πώς βλέπετε το Α8 ??? Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα specs???

Το α8 δεν είναι ποιο δυνατό από τηλέφωνα όπως το moto g. Το ότι είναι 8 πυρήνων είναι κολπάκι μάρκετινγκ για παιδάκια. Αν πας από Κίνα μεριά, ανέβα λίγο και πάρε το mi3 που φοράει τον s800 που είναι πραγματικά τούμπανο. Μακρυά από mediatek.

Αλλιώς πάρε ένα moto g και καθάρισες...

Δημοσ.

Οι καινουριοι mediatek μια χαρα ειναι, δεν καινε πολυ και συγκρατουν και την τιμη σε λογικα επιπεδα. Το 8πυρηνο δε λεει κατι απο μονο του, αλλα οι επιδοσεις που εχουν τα κινητα με τον 6592 ειναι εξαιρετικες για τηλεφωνα ως τα 150€ που συζηταμε. Ο 6595 που ηδη ξεκινησε φαινεται θηριο, μεσα στο 2015 θα φορεθει πολυ.

Κατα τα αλλα συμφωνω, βαζεις 15-20 ευρω ακομα και πας στο Μι3, που ειναι το απολυτο value for money. Αλλιως 130-140 για ενα CoolPad F1.

Απο Ελλαδα και εγω δυσκολα θα αγορασω ξανα, αυτη τη στιγμη ως τα 200€ μονο το Moto G 2014 ειναι αξιολογο. 5ιντσα qHD και σαβουρες της Samsung ειναι καλες επιλογες για 1-2 χρονια πριν.

Edit. Συγνωμη για το ακυρο, δεν το προσεξα. Το σχολιο μου ταιριαζει στην κουβεντα αλλα δε βοηθαει τον TS, κανενα απο τα κινητα που προτεινα δε ειναι 4G.

Δημοσ.

Το Redmi Note που έχω με οχταπυρινο mediatek μια χαρά τρέχει 31500antutu και το GPS κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Πολύ αξιόλογο τηλέφωνο για κάτω από 200€ το mi3 παίζει σε άλλη κατηγορία Είναι τούμπανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...