Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

 

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει : Motherboard με socket AM3+ και PCI Express 3.0

Ξερει κανεις κατι?? και αν ναι μπορει να μου πρωτεινη? Αυτον τον καιρο κανω μια αναβαθμιση οπως καταλαβαινετε.Σας ευχαριστω !

 

Γιωργος

Δημοσ.

Υπάρχει μια. http://www.skroutz.gr/s/2355442/Asus-SaberTooth-990FX-R2-0.htmlαλλά αν δε κάνω λάθος το chipset δεν προορίζεται για PCIE 3.0, οπότε δε ξέρω κατά πόσο κερδίζεις κάτι..

​Όχι ότι γενικά κερδίζεις τίποτα από PCIE2.0 -> 3.0 αλλά λέμε τώρα..

Αν έχεις ήδη motherboard ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει να αναβαθμίσεις για να έχεις το PCIE 3.0. Αν σκοπεύεις να αγοράσεις Motherboard, και δε σε νοιάζουν τα χρήματα, πάρε αυτή (αν και υπάρχουν φθηνότερες αξιόλογες με Pcie 2.0).

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σας!

 

Βρηκα τι συμβαινει τελικα......η επομενη ερωτηση που εχω ειναι ποση αποδοση χανω αν βαλω την R9 290  που ειναι pci 3.0 σε 2.0 ? 

Αν δεν χανω πολυ δεν με πειραζει.....αλλα ειναι κριμα να περνεις τετοια καρτα και να χανεις αποδοση π.χ. 20% λεμε τωρα..... Ξερει καποιος? οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει το gaming κομματι.Φιλε Selianx την εχω δει αυτη και ειναι πολυ καλη προταση αλλα για αυτο κολαω που δεν εχει pci 3.0!

 

Ευχαριστω Γιωργος 

Δημοσ.

η διαφορα ειναι ελαχιστη φιλε μου. αντε να χανεις 5 fps Χ16 ειναι και οι δυο θυρες αυτο εχει μεγαλη σημασια.

  • Like 1
Δημοσ.

Λάθος έκανα, δεν το έχει Ελλάδα, αυτή είναι η μόνη μητρική με PCIE 3.0 σε am3+ πλατφόρμα http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_990FXGEN3_R20/

Οι διαφορές είναι από 0 έως 2 FPS. Εδώ δε βλέπουμε διαφορές από 16X->8X. Εγώ έπαιζα αρκετούς μήνες (χωρίς να το καταλάβω) σε 4X, και όταν το έφτιαξα σε 16X δεν είδα διαφορά, ούτε σε benchmarks ούτε σε τίποτα.

Ξαναλέω, αν η μητρική που έχεις σε καλύπτει μείνε όπως είσαι. Αν δε σε καλύπτει, μπορείς να πας στη sabertooth (ακριβή, υπάρχουν καλές φθηνότερες).

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας! με καλυψατε πληρως μαλλον θα μεινω στα ιδια και απλα θα βαλω την r9 290 που περιμενω πως και πως! καλη συνεχεια σε ολους σας και καλο Σ/Κ !   :) :) :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...