dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 και εγω απο 2ms πηγα στα 8ms προσωπικα δεν ειδα διαφορα αλλοι μπορει και ναι δεν ειμαι και hardcoare gamer βεβεαια το bleeding αν ειναι αρκετο μπορεις να ζητησεις να σου δωσουν αλλη το ips glow ειναι φυσιολογικο 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 και εγω απο 2ms πηγα στα 8ms προσωπικα δεν ειδα διαφορα αλλοι μπορει και ναι δεν ειμαι και hardcoare gamer βεβεαια το bleeding αν ειναι αρκετο μπορεις να ζητησεις να σου δωσουν αλλη το ips glow ειναι φυσιολογικο Για τα online παιχνίδια σκέφτομαι που παίζει ο αδερφός μου. Δεν ξέρω κι αν κάποιες καινούριες στα 144hz κάνουν κάποια διαφορά. Αυτό με το bleeding με προβληματίζει όμως, με το tn panel δεν είχα κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να βρω κάποιο μαγαζί που θα έχει την Dell σε λειτουργία να πάω να τη δω από κοντά...
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Για τα online παιχνίδια σκέφτομαι που παίζει ο αδερφός μου. Δεν ξέρω κι αν κάποιες καινούριες στα 144hz κάνουν κάποια διαφορά. Αυτό με το bleeding με προβληματίζει όμως, με το tn panel δεν είχα κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να βρω κάποιο μαγαζί που θα έχει την Dell σε λειτουργία να πάω να τη δω από κοντά... εγω εχω την p2414h bleeding δεν εχω καθολου σε μια αλλη ips που εχω εχει αρκετο στην αριστερη κατω γωνια ειναι λιγο θεμα τυχης μπορει να μην εχει καθολου για online games μια χαρα ειναι
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εγω εχω την p2414h bleeding δεν εχω καθολου σε μια αλλη ips που εχω εχει αρκετο στην αριστερη κατω γωνια ειναι λιγο θεμα τυχης μπορει να μην εχει καθολου για online games μια χαρα ειναι Σ'ευχαριστώ για τη γνώμη σου, και από άλλους που έχω διαβάσει, κάτω αριστερά έχουν το bleeding, οπότε φαντάζομαι ότι συνηθίζει να επικεντρώνεται στις γωνίες, οπότε θα είναι εύκολο να το καταλάβω. Θα πάω να τη δω από κοντά να δω κιόλας αν έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το IPS panel έχει μεγάλη διαφορά. Θα δω αν θα με κερδίσει κι εμένα...
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ετσι ελεγα και εγω οταν ειχα TN οτι δεν θα δω διαφορα κι ομως η διαφορα ειναι τεραστια για να τσεκαρεις για bleeding κατσε μπροστα ακριβως στην οθονη και βαλε ενα μαυρο wallpaper ετσι θα καταλαβεις αν εχει bleeding απο γωνια μπορει να ειναι glow και οχι bleeding 1
AnastasisGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4006518/HP-Pavilion-27xi.htmlπαιδιά τι λέτε για αυτή?αξίζει ν παω σ 27" πιστευω Sent from my lumia625
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν θα προτεινα 27 1080p ειδικα για χρηση desktop αλλα ουτε για gaming για 27+ θελεις 1440p 1
AnastasisGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 δεν θα προτεινα 27 1080p ειδικα για χρηση desktop αλλα ουτε για gaming για 27+ θελεις 1440p δικιο εχεις..Η ιδια σε 25" θα ηταν καλη επιλογη?ή ν μεινω στην p2414h?
AnastasisGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 απο εξω.... και ρωτησα και ενα μαγαζι αμα την φερνει και περιμενω απαντηση
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 απο εξω.... και ρωτησα και ενα μαγαζι αμα την φερνει και περιμενω απαντηση για ποια λες
AnastasisGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 οπ δεν διευκρινισα...ελεγα για την hp pavilion 25xi sorry
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 hmm δεν βρηκα review για την συγκεκριμενη και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλη απο κατι ξερα specs αλλα αν ειναι ιδια με την 23xi που ειναι αρκετα καλη τοτε δεν θα εχεις θεμα στο amazon εχει περιπου 200$ ~170+μεταφορικα+τελωνειο
dimitrisOP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αμα γινει κατι πρεπει να την στειλεις σε αυτον που την αγορασες φορτωνεσαι εξοδα μεταφορας και χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα