Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά καινούργιας οθόνης 24'' και θέλω την γνώμη σας!

η χρήση που θα κάνω είναι ταινίες internet και gaming(ελαφρύ)!

έλεγα ν δώσω μέχρι 200 ευρώ MAX αλλά διάβασα τις συζητήσεις στο forum κ είδα ότι η u2414h προτείνετε πολύ!

πέρα των εξόδων  του λεπτού πλαισίου και των touch κουμπιών εχouν κάποια διαφορά στην εικόνα?

επίσης είδα και και την dell S2440L (http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=18275)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχοντας ψάξει και εγώ αρκετά, μιας και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα πάρω μια U2414H.

Διαφορές μεταξύ τους: Συνδεσιμότητα (USB2.0 vs 3.0, DVI κλπ).
Η U2414H έχει καλύτερο design (λεπτό bezel - με κέρδισε πραγματικά).
Η U2414H έρχεται καλιμπραρισμένη από το εργοστάσιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχεις σχετικά εύκολα εύστοχα χρώματα κλπ.

Αλλά: Έχουν το ίδιο coating (AG),flicker free, παρόμοια χαρακτηριστικά (αντίθεση, response time Κλπ.)

Οπότε, αν οι διαφορές που σου είπα πάνω πιστεύεις ότι αξίζουν τα 50 ευρώ διαφορά, πας εκεί, αλλιώς όποια διαλέξεις εκ των δυο θα μείνεις ευχαριστημένος.

Δημοσ.

μαλλον θα μεινω στην P2414H

Πιστεύω είναι η καλύτερη σου επιλογή. Μη ξεχνάς σε σύγκριση με τις Samsung που παρέθεσες, και τη βάση της Dell. 

Φαίνεται πιο στιβαρή και έχει και τις γνωστές ευκολίες (swivel, pivot, πάνω-κάτω κλπ).

Δημοσ.

Αν τις έχεις δει από κοντά και τις δυο, και όντως είναι καλύτερη τότε πάσο. Εγώ review δε βρήκα για τη samsung, εκτός από κάποια "αρχάρια" σε σχέση με αυτά που έχω δει για τις αναφερόμενες Dell.

Η βάση δε κάνει το monitor, έχεις δίκιο, αλλά παραμένει στα θετικά.

Δημοσ.

επειδη εχω δει την 390 απο κοντα και εχω την p2414h θα σου πω οτι δεν ειναι καλητερη εκτος οτι δεν εχει συνδεσεις 1xHDMI και vga μονο σαν κατασκευη ειναι πολυ πλαστικουρα αλλα και η εικονα της δεν ειναι τιποτα σπουδαιο  τα χρωματα της μου φανηκαν λιγο ξεθωριασμενα

Δημοσ.

Στο pc monitor παιρνει 87 και η dell 85 η samsung εχει καλυτερο μαυρο. η διαφορα στις συνδεσεις ειναι η ελλειψη dvi απο samsung.η dell εχει περισσοτερο beeding.εχω δει και τις 2 σαν συγκριση σε φιλικο σπιτι.η samsung σε εικονα συνολικα ηταν καλυτερη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το οτι πηρε η μια 85 και η αλλη 87 σε ενα review δεν μου λεει κατι γενικα στα μονιτορς ειναι σε τι κομματια θα πεσεις σε εμενα δεν υπαρχει καθολου bleeding σε αλλον μπορει να ειναι χριστουγεννιατικο δεντρο σαν οθονη δεν ειναι κακη για τα 175€ που κοστιζει αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν εχει συνδεσεις και οτι ειναι fixed χωρις vesa

• Like 1
Δημοσ.

το οτι πηρε η μια 85 και η αλλη 87 σε ενα review δεν μου λεει κατι γενικα στα μονιτορς ειναι σε τι κομματια θα πεσεις σε εμενα δεν υπαρχει καθολου bleeding σε αλλον μπορει να ειναι χριστουγεννιατικο δεντρο σαν οθονη δεν ειναι κακη για τα 175€ που κοστιζει αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν εχει συνδεσεις και οτι ειναι fixed χωρις vesa

Έτσι είναι.

Οι διαφορές Dell U2414H-P2414H είναι πάνω-κάτω αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.Σε σύγκριση με άλλες η Dell έχει και καλύτερη εγγύηση-after sales.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ ψάχνομαι τώρα και σκέφτομαι να πάω σε IPS panel που έχει καλύτερη εικόνα, είχα μία Samsung με TN Panel προηγουμένως, θα έχω πρόβλημα στο gaming με την Dell που έχει IPS panel; (αυτή που είχα είχε 2ms response time, η Dell έχει 8).
Eπίσης διάβασα ότι τα 2 προβλήματα που μπορεί να σου παρουσιάσουν οι οθόνες με IPS panel είναι το backlight bleeding και το ips glow, αυτά καλύπτονται από την εγγύηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...