Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι αν έχω χρόνο να κάνω όλες τις στάσεις.

αμα δεν εχεις χρονο αυτοκτονα καλυτερα, οποτε πες οτι εχεις χρονο, την γυναικα την ρωτησες; :D

εκτος κ αν δεν μιλαμε για σεξ με γυναικα  :D

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα δεν εχεις χρονο αυτοκτονα καλυτερα, οποτε πες οτι εχεις χρονο, την γυναικα την ρωτησες; :D

εκτος κ αν δεν μιλαμε για σεξ με γυναικα  :D

Χρόνο πριν τελειώσω δικέ μου, όχι να πάω για καφέ, lol !!

Δημοσ.

και παλι το ιδιο ισχυει που εγραψα :D

εκτος αν μιλας για πουτανα που εκει θα σου στοιχισει κατι παραπανω :D

Δημοσ.

αμα συνεχεια σκεφτεσαι αλλα πραγματτα περαν του αυτου που κανεις εκεινη τη στιγμη καπου υπαρχει προβλημα φιλος.χωρις να θελω να σε αγχωσω

• Like 1
Δημοσ.

αμα συνεχεια σκεφτεσαι αλλα πραγματτα περαν του αυτου που κανεις εκεινη τη στιγμη καπου υπαρχει προβλημα φιλος.χωρις να θελω να σε αγχωσω

Περίμενα τόσες σελίδες να το γράψει κάποιος άγιος άνθρωπος.
Δημοσ.

Αυτό που σκέφτομαι είναι να τη "διαβάζω", ώστε να της προκαλέσω αυτά που πρέπει να της προκαλέσω και να θεωρηθεί επιτυχημένη η πράξη.

Βέβαια έχω κατηγορηθεί για αυτό, αλλά όταν κάνω κάτι θέλω να έχει και αποτέλεσμα ώστε να νιώσω επιπλέον καλά, δεν είμαι σκύλος.

Δημοσ.

Συνήθως με τις γυναίκες πρέπει να τους γ******ς το μυαλό λίγο πρώτα, να τις εξιτάρεις. Και στο κρεβάτι, για όνομα του Σατανά, όσο μεγάλη ξηρασία κι αν έχει πέσει, μην της το δείξετε. Απεναντίας, παίξτε το λίγο αφεντικά, και αφήστε που κ που να νομίζει πως έχει αυτή τα ηνία :)

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως με τις γυναίκες πρέπει να τους γ******ς το μυαλό λίγο πρώτα, να τις εξιτάρεις. Και στο κρεβάτι, για όνομα του Σατανά, όσο μεγάλη ξηρασία κι αν έχει πέσει, μην της το δείξετε. Απεναντίας, παίξτε το λίγο αφεντικά, και αφήστε που κ που να νομίζει πως έχει αυτή τα ηνία :)

Ανούσιο βαρετό θέατρο αλλά δυστυχώς έχεις δίκαιο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...