patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σκέφτομαι αν έχω χρόνο να κάνω όλες τις στάσεις. αμα δεν εχεις χρονο αυτοκτονα καλυτερα, οποτε πες οτι εχεις χρονο, την γυναικα την ρωτησες; εκτος κ αν δεν μιλαμε για σεξ με γυναικα
Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αμα δεν εχεις χρονο αυτοκτονα καλυτερα, οποτε πες οτι εχεις χρονο, την γυναικα την ρωτησες; εκτος κ αν δεν μιλαμε για σεξ με γυναικα Χρόνο πριν τελειώσω δικέ μου, όχι να πάω για καφέ, lol !!
patrickdrd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 και παλι το ιδιο ισχυει που εγραψα εκτος αν μιλας για πουτανα που εκει θα σου στοιχισει κατι παραπανω
LiquidTroll Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σκεφτομαι ποση ώρα άραγε κρατάει το χλωροφόρμιο για να μην μου ξυπνήσει απότομα! 9
Razor_7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πως να της πω να αρπάξει το strap-on που έχω κρύψει δίπλα. γαιτί "κρύψει"?
Anorymous Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 γαιτί "κρύψει"? για να της το φερει με τροπο χαχαχαχα
Pankar95 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πως επιτέλους πέτυχα να κάνω lucid dreaming. 1
GIOVINCO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το σουτ του Βλαοβιτς. Sent from my iPhone using Insomnia 3
chrisxkar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αμα συνεχεια σκεφτεσαι αλλα πραγματτα περαν του αυτου που κανεις εκεινη τη στιγμη καπου υπαρχει προβλημα φιλος.χωρις να θελω να σε αγχωσω 1
mylo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 το να πεις στη φίλη σου πράγματα που θες να κάνεις αλλά κολλάς δεν το σκεφτετε κανεις?
Valerie_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αμα συνεχεια σκεφτεσαι αλλα πραγματτα περαν του αυτου που κανεις εκεινη τη στιγμη καπου υπαρχει προβλημα φιλος.χωρις να θελω να σε αγχωσωΠερίμενα τόσες σελίδες να το γράψει κάποιος άγιος άνθρωπος.
qsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που σκέφτομαι είναι να τη "διαβάζω", ώστε να της προκαλέσω αυτά που πρέπει να της προκαλέσω και να θεωρηθεί επιτυχημένη η πράξη. Βέβαια έχω κατηγορηθεί για αυτό, αλλά όταν κάνω κάτι θέλω να έχει και αποτέλεσμα ώστε να νιώσω επιπλέον καλά, δεν είμαι σκύλος.
Iris_89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως με τις γυναίκες πρέπει να τους γ******ς το μυαλό λίγο πρώτα, να τις εξιτάρεις. Και στο κρεβάτι, για όνομα του Σατανά, όσο μεγάλη ξηρασία κι αν έχει πέσει, μην της το δείξετε. Απεναντίας, παίξτε το λίγο αφεντικά, και αφήστε που κ που να νομίζει πως έχει αυτή τα ηνία 1
Xvipes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Συνήθως με τις γυναίκες πρέπει να τους γ******ς το μυαλό λίγο πρώτα, να τις εξιτάρεις. Και στο κρεβάτι, για όνομα του Σατανά, όσο μεγάλη ξηρασία κι αν έχει πέσει, μην της το δείξετε. Απεναντίας, παίξτε το λίγο αφεντικά, και αφήστε που κ που να νομίζει πως έχει αυτή τα ηνία Ανούσιο βαρετό θέατρο αλλά δυστυχώς έχεις δίκαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις