Προς το περιεχόμενο

WIN Phone ή ANDROID Phone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω πρώτη φορά θέμα για οποιοδήποτε λάθος διορθώστεμε.

Έχω το Galaxy Core και θέλω να πάρω ενα τηλ με μεγαλύτερη οθόνη ακόμα και με αλλαγή λογισμικού WIN ή ANDROID θέλω να δώσω εώς 200 ευρώ έχω στον νού μου τα Nokia Lumia 1320 ή Lenovo A850+.

Θέλω να μου πείτε κάποιες διαφορές που κατα την γνώμη σας θα προτιμούσατε WIN από το ANDROID γιατί είμαι είδη γνώστης ANDROID.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Εγώ είμαι 3 χρόνια χρήστης android, έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά τηλεφώνα και tablet και αυτό που δεν βρήκα ποτέ είναι η σταθερότητα, η σιγουριά και στις φθηνές συσκευές η ποιότητα.

δεν έχει μήνα που πήρα μεταχειρισμένο ένα nokia lumia 820. συγκρίνω με galaxy s3 ενός φίλου και πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, η κάμερα χιλιομετρά μπροστά, ποιότητα κατασκευής ΑΑΑ, ενώ η microsoft έχει στήσει πολύ κάλα το λειτουργικό της, μέσα δεκάδες εφαρμογές πολύ ποιο χρήσιμες από της βλακείες που βάζει η google και γουστάρω πολύ το gps και τους χάρτες που βάζει η nokia, με εντοπίζει μέσα σε κτίριο μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

Θέλω να πιστεύω ότι και τα άλλα lumia είναι στα ίδια επίπεδα.

Το μονό αρνητικό είναι το store, αν και αρκετά εμπλουτισμένο τώρα ποια λείπει πχ μια καλή εφαρμογή σαν το track id και όχι μόνο... την δουλειά σου θα την κάνεις άλλα θέλει πολύ ψάξιμο

Εγώ πάντως δεν σκοπεύω να ξαναγυρίσω πίσω στο android τώρα ποια.

αν γουστάρεις μεγάλη οθόνη ότι πρέπει είναι το 1320, μην σε τρομάζει που είναι διπύρηνο, ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα από τα τετραπυρηνα android.

αν θες καλύτερη κάμερα lumia 925.

Πρόσεχε! : μην κοιτάς τετραπυρηνα με 512mb ram, έχουν κάποια θέματα με αρκετά παιχνίδια (λόγο ραμ)

από 1gb και πάνω

επίσης αν μπορείς δες και το 735 που είναι στα 250 και ξέχασα να πω ότι έχουν οθοναρες με καθαρό μαύρο, σαν να είναι σβηστό το phone να φανταστείς

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4012143%2C3330184%2C5536025

-----------------

όσο για τα android, τα lenovo είναι κάλες επιλογές με κάλο servish άλλα ακόμα μας καβαλάνε οι μεγάλοι της αγοράς σε σχέση με το εξωτερικό

αν πας σε lenovo κοιτάς το https://www.skroutz.gr/s/5081762/Lenovo-S850.html

με καλύτερη ανάλυση και κάμερα από αυτό που λες

από samsung το ανανεωμένο s3

https://www.skroutz.gr/s/5066415/Samsung-Galaxy-S-III-Neo-I9301I-16GB.html

και απο LG το G2mini

https://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html

εγώ αν ήταν να πάω σε android, το g2mini θα έπαιρνα

Δημοσ.

Το έχει ο αδερφός μου το 1320 το είδα και έμεινα απο το πόσο καθαρή είναι οθόνη μέχρι τα πάντα το ότι δεν έχει lagaρήσματα είναι γρήγορο και πολλά ακόμα.Ξέρω επίσης οτι δεν θα βρω το πλήθος εφαρμογών όπως στα ANDROID αλλά πολλές είναι "χαζές".Αυτό που με "τρομάζει" με τις εφαρμογές είναι οτι δεν θα μπορέσω να βρώ δωρεάν κάποια εφαρμογή που θέλω όπως ANDROID ή το ότι δεν θα έχει αρκετές δωρεάν ισχύει κάτι τέτιο το ότι δεν έχει πολλές δωρεάν?? Μπορείς να βρείς αυτο που θέλεις δωρεάν?

Οσο αναφορά για τα τηλ που προτήνεις τα είδα μου αρεσε τα G2 mini.Απο τη μία μαρέσουν τα ANDROID αλλά έχω βαρεθεί να μην βγάζουν updates και το ότι μετά απο λίγο καιρο π.χ 1-2 χρόνια θες καινούργιο τηλ γιατι δεν αντέχουν games ή apps που βγαίνουν.Τα WIN έχουν λόγο να φοβούνται updates και νέα games??

Δημοσ.

Κοίτα στο android θα βρεις 15 εφαρμογές για το live wallpaper του ολυμπιακού, 10 του παναθηναϊκού, 8 της ΑΕΚ και 150 της real, ε στα windows phone δεν τα βρίσκεις αυτά οπότε άρχισε να αφαιρείς εφαρμογές. Τώρα ας πάμε στις ποιο χρήσιμες, πχ cut the rope, ενώ στο android έχει πχ 100 δωρεάν πίστες, στο 820 μου που την έβαλα να έχει με το ζόρι 30. Τώρα το ''δωρεάν'' να σου πω την αλήθεια γίνετε, αλλά και δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με τρόπο Ο ένας πάντως είναι με το να περάσεις την developer έκδοση του λογισμικού καθαρά και με της ευλογίες της microsoft οπού εκεί νομίζω σου δίνει 10 δωρεάν εφαρμογές όποιες θες.

όλα έχουν ημερομηνία λήξεις, άλλα πιστεύω τα windows phone μπορούν να μείνουν για λίγο παραπάνω στο ψυγείο, (οχι στην κατάψυξη ομως :P ) γιατι κυριως η αναβαθμίσεις που βγαίνουν ειναι προσεγμένες, οχι σαν την κυρία sony που μας βγάζει την αναβάθμιση και μετά από πίσω 3 μπαλώματα

Δημοσ.

Αυτό το σκέφτομαι και εγώ για τις εφαρμογές και φοβάμαι να πάω σε WIN.Αλλά θέλω να τα δοκιμάσω και για λόγους update και σταθερότητας λογισμικού και + όπως ειπές οτι διατηρούνται λίγο παραπάνω στο "ψυγείο"

Δημοσ.

Και εγώ το φοβόμουν αρκετά στην αρχή ,όμως έχουν τοσα καλά σαν τηλέφωνα που καλύπτουν το κακό store,

Σαν τηλέφωνα αξίζουν με 1000, η απόφαση δικιά σου είναι. Δες απο το online store τι έχει

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πολύ καλή ιδέα θα cheκάρω το store.

1000 ευχαριστώ για τις γνώμες σας με βοήθησαν αρκετά πιστεύω :) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...