k_dinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, με την έλευση του Samsung Galaxy Alpha, πιστεύω θα δούμε πτώση τιμών στα παλαιότερα μοντέλα, και θα έχουε πολύ δυνατές vfm προτάσεις. Από ότι είδα το "κλασικό" S4 ι9505 αγγίζει το όριο των 300€, και το πιο δυνατό ι9506 είναι 10% πιο ακριβό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5371&idPhone2=5542 Αξίζει σε αυτά τα λεφτά ή μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο?Το G2 είναι πολύ καλό, αλλά με χαλάει που δεν έχει sd slot.. Ευχαριστώ πολύ
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλεις τσέκαρε και Nexus 5. Εμένα μου αρέσει πολύ σαν κινητό και θεωρώ πως έχει την καλύτερη έκδοση android πάνω μιας και φτιάχνεται για λογαριασμό της ίδιας της Google
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, με την έλευση του Samsung Galaxy Alpha, πιστεύω θα δούμε πτώση τιμών στα παλαιότερα μοντέλα, και θα έχουε πολύ δυνατές vfm προτάσεις. Από ότι είδα το "κλασικό" S4 ι9505 αγγίζει το όριο των 300€, και το πιο δυνατό ι9506 είναι 10% πιο ακριβό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5371&idPhone2=5542 Αξίζει σε αυτά τα λεφτά ή μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο? Το G2 είναι πολύ καλό, αλλά με χαλάει που δεν έχει sd slot.. Ευχαριστώ πολύ Πολυ εχουν ερθει σε αυτο το διλλημα. Το ενα εχει καλυτερη καμερα και sd και το αλλο πολυ καλυτερη μπαταρια και οθονη. Προσωπικα θα διαλεγα G2.
StigmaX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν η sd card σου είναι απαραίτητη, πας για το σαμσουνγκ. Αν δεν είναι τόσο σημαντική πάρε το g2. Το g2 επίσης έχει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά στο σαμσουνγκ μπορείς να έχεις και δεύτερη η να βάλεις μια μεγαλύτερη οπότε το χρειαστείς. Κοινώς είναι καθαρά θέμα δικών σου αναγκών, μια χαρά τηλέφωνα είναι και τα δύο, όπως επίσης και το νέξους 5 που αναφέρθηκε το οποίο ναι μεν σου δίνει την καλύτερη εμπειρία χρήσης στο αντροιντ που μπορείς να βρεις μέχρι στιγμής αλλά πάσχει στο θέμα καμερα-μπαταρια-επεκτασημοτητα μνήμης σε σχέση με τα άλλα.
Haris San Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Πολυ εχουν ερθει σε αυτο το διλλημα. Το ενα εχει καλυτερη καμερα και sd και το αλλο πολυ καλυτερη μπαταρια και οθονη. Προσωπικα θα διαλεγα G2. Καλυτερη καμερα το s4 δεν εχει...Μην λεμε οτι θελουμε.. Ακριβως στα ιδια ειναι με ενα μικρο προβαδισμα στο g2.
k_dinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλεις τσέκαρε και Nexus 5. Εμένα μου αρέσει πολύ σαν κινητό και θεωρώ πως έχει την καλύτερη έκδοση android πάνω μιας και φτιάχνεται για λογαριασμό της ίδιας της Google Πολύ καλή επιλογή αλλά ούτε αυτό έχει sd, και κατά τη γνώμη μου εμφανισιακά υστερέι σε σχέση με τα άλλα δύο. Για οθόνη πάντως, καλύτερη δεν είναι του η sAMOLED? Και κάτι τελευταίο, το i9506 θα έχει θέματα με εγγύηση αναβαθμίσεις κτλ? ΥΓ: Το S5 mini είναι πολύ πίσω σε δυνατότητες? Είδα ότι αντέχει μέχρι και coca cola και εντυπωσιάστηκα!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλυτερη καμερα το s4 δεν εχει...Μην λεμε οτι θελουμε.. Ακριβως στα ιδια ειναι με ενα μικρο προβαδισμα στο g2. Ε οχι και προβαδισμα το G2.Ειδικα βραδυ ειναι αστα να πανε. Yπαρχει συγκριτικο σε γειτονικο φορουμ με κινητα αναμεσα σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα.
maddoctor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με τα λεφτά που δίνεις το ξέρεις ότι μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερο κινητό, πιο μοντέρνο, πιο δυνατό από Κίνα!? Ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα από το reportspam που είναι αξιόπιστο, έχοντας κάνει κάμποσες αγορές από εκεί χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα αυτά που θα δεις είναι πολύ καλύτερα από το S4...!
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ε οχι και προβαδισμα το G2.Ειδικα βραδυ ειναι αστα να πανε. Yπαρχει συγκριτικο σε γειτονικο φορουμ με κινητα αναμεσα σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα. To χει ο κολλητος μου το s4 και επειδη περιφανευοταν, οταν πηρα το g2 βγαλαμε φωτος ακριβως τα ιδια πραγματα και μετα σταματησε να λεει μλκιες...Αν και η διαφορα ηταν μικρη.. Το βραδυ η πλειοψηφια των κινητων βγαζουν μαπα φωτος...Εγω που εχω βγαλει με φλας μεσα σε μαγαζια εχουν βγει αψογες.
StigmaX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με τα λεφτά που δίνεις το ξέρεις ότι μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερο κινητό, πιο μοντέρνο, πιο δυνατό από Κίνα!? Ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα από το reportspam που είναι αξιόπιστο, έχοντας κάνει κάμποσες αγορές από εκεί χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα αυτά που θα δεις είναι πολύ καλύτερα από το S4...! Ρε μεγάλε? Τα παίρνεις από τους κινέζους? Κάθε θέμα που ανοίγει για οτιδήποτε τηλέφωνο θα βγεις να μας λες για κινέζικα και links στο colocool... Δεν είπαμε να μην κάνεις διαφήμιση, αλλά με μέτρο... Και στο φινάλε το ότι γουστάρεις εσύ κινέζικα, δεν σημαίνει πως είναι καλύτερα. Τα σπεκς μια ιδέα είναι, το να βάζεις το σαμσουνγκ στο ίδιο καλάθι με το κωλικουλ είναι έγκλημα. Το ένα Θάνου βγάλει θέμα θα έρθει σπίτι σου να το πάρει ο άνθρωπος της σαμσουνγκ και σε δύο μέρες θα έχεις τηλέφωνο, το άλλο θα ψάχνεις να βρεις καινούργιο γιατί θέλει δύο μήνες πήγανε έλα από Κίνα. Σαν τιμές καλύτερο είναι σαφώς, ούτε ΦΠΑ πληρώνεις, ούτε εκτελωνισμο. Αλλά πέραν αυτού μέρα με τη νύχτα σε οτιδήποτε πέραν της τιμής. 3
Stogianz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ρε μεγάλε? Τα παίρνεις από τους κινέζους? Θεός
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 To χει ο κολλητος μου το s4 και επειδη περιφανευοταν, οταν πηρα το g2 βγαλαμε φωτος ακριβως τα ιδια πραγματα και μετα σταματησε να λεει μλκιες...Αν και η διαφορα ηταν μικρη.. Το βραδυ η πλειοψηφια των κινητων βγαζουν μαπα φωτος...Εγω που εχω βγαλει με φλας μεσα σε μαγαζια εχουν βγει αψογες. Mα και εγω θεωρω καλυτερο τηλεφωνο το G2.Η καμερα οκ αλλιως τη βλεπεις εσυ αλλιως εγω. Στο μονο που δε ξερω ακομα τη παιζει με το συγκεκριμενο και με φοβιζει ειναι οτι και στις τελευταιες σειρες βρηκαν προβλημα στο gps παλι. Και μιλαμε για σειρες 406 και 407. Τωρα δε ξερω σε πια εχει φτασει.
maddoctor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Απλώς σταματησα να είμαι κορόϊδο, να τα δίνω εδώ αγοράζοντας υποδεέστερα κινητά, και μην μου πεις ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις τα ίδια κινητά!? Αν εσύ θέλεις να τα σκας έτσι, είναι δικαιωμα σου. Εγώ σταματησα να το κανω προ έτους, αγοραζοντας το xiaomi που εχω, γιατί πριν και εγώ ημουν άλλο ένα κορόιδο που τα έσκαγε χοντρα εδώ! Όσο για το reportspam είναι αξιόπιστο μαγαζί, για να μην του στείλουν μεταχειρισμένα όπως έκανε το merimobiles, ή έκλεψε εμένα ή όπως το panadawill που έστειλε χαλασμένο και λοιπά. Καλά τα κινέζικα αλλά πρέπει και να ξέρεις από που να πάρεις για να μην τρέχεις μετά.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα