Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εδώ και αρκετό καιρο αντιμετωπίζω ένα τρελά εκνευριστικό πρόβλημα με την καινούργια μου motherboard. (στην παλιά δεν είχε συμβεί ποτέ). Έχω μια  Asrock 880gm LE-FX και εδώ και 2 μήνες, εντελώς τυχαία εκεί που χρησιμοποιώ το pc όλες οι πίσω θύρες USB κάνουν disconnect και αμέσως μετά reconnect. Αυτό σημαίνει ότι χάνω το wifi και πρέπει να ξανασυνδεθώ, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, τον ήχο στα ακουστικά etc.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, τροφοδοτικό δεν είναι, το άλλαξα πρόσφατα και τα watt είναι υπεραρκετά (γινόταν και με το παλιό). Έχω δοκιμάσει να κάνω disable το selective suspend στα windows, ακόμη και να αλλάξω το power plan... ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ... :mad:  :mad:  Γίνεται εντελώς τυχαία, μπορεί και να μην γίνει καθόλου ή πολύ λίγο κάποια μέρα..

Πείτε μου παρακαλώ την γνώμη σας, θα αρχίσω να πιστεύω οτι φταίει η motherboard..Όταν κουνάω οποιοδήποτε από τα καλώδια των USB η συσκευή κάνει disconnect και reconnect σαν να μην έχει αρκετό ρεύμα ή σαν να μην κάνει καλή "επαφή" η θύρα. Δεν ξέρω αν είναι software ή hardware θέμα.. Ευχαριστώ!

ΥΓ** Παρεπιπτόντως, οι μπροστινές θύρες δεν επηρεάζονται και δεν μου το έχουν κάνει ούτε μια φορά...(οι οποίες είναι συνδεδεμένες με header της motherboard βέβαια).

Windows 8.1

AMD FX 8350

Asrock 880GM LE FX

8GB KINGSTON DDR3

2 HDDs Western Digital 7200rpm

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι η συγκεκριμενη asrock ειναι χαλια και δεν νομιζω να μπορει να δουλεψει σωστα με τον 8πυρηνο που της εβαλες.κανε μια μαγκια και κλεισε turbo σε επεξεργαστη και ριξε και το ρευμα του manual.κανε underclocking δηλαδη και δες.ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου?

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις πρόσφατα αγόρασα ένα corsair CX750 (750W). Ευχαριστώ για την απάντηση, θα δοκιμάσω, αν δεν γίνει τίποτα με underclocking αναγκαστικά θα πάρω άλλη. Καλή αυτή τη φορά :P Σκέφτομαι για καμιά Gigabyte 970A-UD3P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...