Προς το περιεχόμενο

ψυκτρα επεξεργαστη

GioNiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω τον ι5 3330 και εχω αφησει την στοκ ψυκτρα.. δεν μου εχει παρουσιασει κατι το πισι.. θα αλλαξω καρτα γραφικων και θα παω στην R9 270X η R9 280.. θα χρειαστει για καποιο λογο να βαλω καλυτερη ψυκτρα στον επεξεργαστη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων

αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων

οκ ευχαριστω

νταξ δεν ειναι και χαλια θερμοκρασιες, αλλα καλο θα ηταν αμα του εβαζες μια ψυκτρα αν μπορεις..

οταν το εφτιαχνα το πισι το χα στα υποψιν αλλα μετα αφου δεν ηταν και πολυ σημαντικο το αφησα.. θα παρω λογικα τωρα καρτα γραφικων και μετα θα παει ψυκτρα

εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα

εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα

κομπλε.. ευχαριστω πολυ και τους δυο!!

εχω επεξεργαστη AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με την στοκ ψυκτρα.... μπορειτε να πρωτεινετε μια καλυτερη ψυκτρα?

Ποιο κουτί έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...