GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εχω τον ι5 3330 και εχω αφησει την στοκ ψυκτρα.. δεν μου εχει παρουσιασει κατι το πισι.. θα αλλαξω καρτα γραφικων και θα παω στην R9 270X η R9 280.. θα χρειαστει για καποιο λογο να βαλω καλυτερη ψυκτρα στον επεξεργαστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν θες ποσταρε μια φωτογραφια με θερμοκρασιες να βεβαιωθουμε οτι ολα ειναι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι must, αλλα καλο θα κανεις, κακο δεν θα κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 35 βαθμους πηγε το περισσοτερο τωρα που το κοιτακσα(idle παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μια χαρα . για δες και full load 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 με λιγο far cry 3 εφτασε μεχρι 55idle γυρω στο 40 κυμαινεται βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 νταξ δεν ειναι και χαλια θερμοκρασιες, αλλα καλο θα ηταν αμα του εβαζες μια ψυκτρα αν μπορεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 νταξ δεν ειναι και χαλια θερμοκρασιες, αλλα καλο θα ηταν αμα του εβαζες μια ψυκτρα αν μπορεις.. οταν το εφτιαχνα το πισι το χα στα υποψιν αλλα μετα αφου δεν ηταν και πολυ σημαντικο το αφησα.. θα παρω λογικα τωρα καρτα γραφικων και μετα θα παει ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioNiko Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα κομπλε.. ευχαριστω πολυ και τους δυο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MomJack Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 εχω επεξεργαστη AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με την στοκ ψυκτρα.... μπορειτε να πρωτεινετε μια καλυτερη ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εχω επεξεργαστη AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με την στοκ ψυκτρα.... μπορειτε να πρωτεινετε μια καλυτερη ψυκτρα? Ποιο κουτί έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MomJack Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εχω το COOLERMASTER K280 BLACK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα