Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον ι5 3330 και εχω αφησει την στοκ ψυκτρα.. δεν μου εχει παρουσιασει κατι το πισι.. θα αλλαξω καρτα γραφικων και θα παω στην R9 270X η R9 280.. θα χρειαστει για καποιο λογο να βαλω καλυτερη ψυκτρα στον επεξεργαστη?

Δημοσ.

αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων

Δημοσ.

αν βλεπεις πως δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και εφοσον δεν εχεις κανει OC δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις . και δεν εχει σχεση η αλλαγη καρτας γραφικων

οκ ευχαριστω

Δημοσ.

νταξ δεν ειναι και χαλια θερμοκρασιες, αλλα καλο θα ηταν αμα του εβαζες μια ψυκτρα αν μπορεις..

οταν το εφτιαχνα το πισι το χα στα υποψιν αλλα μετα αφου δεν ηταν και πολυ σημαντικο το αφησα.. θα παρω λογικα τωρα καρτα γραφικων και μετα θα παει ψυκτρα

Δημοσ.

εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα

Δημοσ.

εχε υποψη σου οτι οι νεοι intel (ιδιως οι 1150) ειναι αρκετα ζεστοι . ομως μην τρελλαινεσαι χειμωνας ερχεται οποτε μπορεις να αναβαλλεις για αργοτερα την ψυκτρα

κομπλε.. ευχαριστω πολυ και τους δυο!!

Δημοσ.

εχω επεξεργαστη AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με την στοκ ψυκτρα.... μπορειτε να πρωτεινετε μια καλυτερη ψυκτρα?

Δημοσ.

εχω επεξεργαστη AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με την στοκ ψυκτρα.... μπορειτε να πρωτεινετε μια καλυτερη ψυκτρα?

Ποιο κουτί έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...