Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ενεργοποιήθηκα χθες στη hol (στο πακέτο των 22€, έως 24mbps) και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα στατιστικά μου. Εφόσον η hol μου δείχνει πως απέχω 350 μέτρα από το αστικό κέντρο (και όντως έτσι είναι) το attenuation γιατί είναι στο 21,9 ; Επίσης γιατί εγώ έχω τόση απόκλιση ταχύτητας σε σχέση με τους γείτονες;

post-248736-0-37673500-1412979627_thumb.png

post-248736-0-12473400-1412979628_thumb.png

post-248736-0-26317100-1412979629_thumb.png

Δημοσ.

βλέπω ότι σε έχουν σε adsl2 κ όχι adsl2+ άσχετα με το τι λέει ο τίτλος,επίσης το margin είναι υψηλό,πάρε τηλέφωνο κ πες τους να το ρίξουν στο 6 ή τουλάχιστον στο 9,μετά απο κει θα βελτιωθεί αλλά ξαναπόσταρε μετά τις αλλαγές

υπάρχουν κ χειρότερα κ κανείς δεν μ απαντάει να δω τι μπορεί να φταίει...δες από κάτω

post-314167-0-20366800-1413032196_thumb.jpg

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν πως συγχρονίζω χαμηλότερα από ο,τι θα έπρεπε στην περιοχή μου..Κάναμε τα κλασικά, αποσυνδέσεις τηλεφωνικών συσκευών και ρούτερ αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα και οι τιμές ανεβοκατέβαιναν σε κάθε επανεκκίνηση. Οπότε καταλήξαμε στο να έρθει τεχνικός να ελέγξει τη γραμμή.

Δημοσ.

Από την ημέρα που έκανα την online αίτηση μέχρι και την ημέρα ενεργοποίησης, πέρασαν 24 ημέρες! (συνολικά 24, όχι μόνο εργάσιμες μέρες). Μου έλεγαν διαρκώς πως υπήρχε πρόβλημα στα συστήματα του ΟΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν πως συγχρονίζω χαμηλότερα από ο,τι θα έπρεπε στην περιοχή μου..Κάναμε τα κλασικά, αποσυνδέσεις τηλεφωνικών συσκευών και ρούτερ αλλά δεν διορθώθηκε τίποτα και οι τιμές ανεβοκατέβαιναν σε κάθε επανεκκίνηση. Οπότε καταλήξαμε στο να έρθει τεχνικός να ελέγξει τη γραμμή.</p>

Να ελέγξει τι; Αν σου εχουν βάλει Adsl2 τοτε δεν υπάρχει λόγος να έρθει εκεί

Δημοσ.

Να ελέγξει τι; Αν σου εχουν βάλει Adsl2 τοτε δεν υπάρχει λόγος να έρθει εκεί

τι εννοεις του εχει βαλει ADSL2?

ADSL2+ ειναι. μια χαρα ειναι

Δημοσ.

adsl2+ είναι όντως.

Κοιταξε λίγο να συνδέσεις του ρουτερ με την κεντρικη πρίζα του σπιτιού βγάζοντας όλες τις τηλ. συσκευές απο τις υπόλοιπες πρίζες.

Η ταχύτητα σου και σε upload είναι περίεργη.. θα έπρεπε να είναι 800+

Δημοσ.

Λίγο μετά που άνοιξα το θέμα παρουσιάστηκε και ένας ηλεκτρονικός βόμβος στη γραμμή οπότε εκείνοι μου πρότειναν να έρθει τεχνικός. Λογικά είναι δικό τους πρόβλημα γιατί ήλεγξα τη χωνευτή εντός του σπιτιού και την πρίζα του τηλεφώνου και οπτικά όλα φαίνονται οκ, χωρίς π.χ υγρασία ή διπλωμένα καλώδια. Επίσης δοκίμασα και το ρούτερ απευθείας πάνω στη γραμμή και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει λίγο η ταχύτητα. Οψόμεθα λοιπόν τι θα μου πει μετά την επίσκεψη.

Δημοσ.

Ήρθε ο τεχνικός και τελικά υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση προς τον ΟΤΕ. Με ενημέρωσε πως το attenuation θα έπρεπε να ειναι στο 13 με 14 και η ταχύτητα download μπορεί να φτάσει μέχρι τα 15.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...