Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το iphone 6 plus εδώ και 10 μέρες.

Απο χθες όμως κάποιες φορες τα ηχεία δεν λειτουργούν δεν κανει θόρυβο σε ειδοποιήσεις κλήσεις-κουδουνίσματα-βίντεο. Το ιδιο ισχυει στο μικρόφωνο, οταν κανω κλήση δεν με ακούνε πάντα. Λέτε να φταει το ios 8.0.2 η ειναι θεμα της συσκευης;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχω μιλήσει ήδη με info quest δεν μπορούν να παραλάβουν το 6 plus πριν τις 31/10. Οχι δεν λυγίζει, ειναι πολυ δύσκολο αυτό. Αλλα με εκνευρίζει αν το θεμα με τον ήχο ειναι της συσκευής.

Δημοσ.

Το έκανα και ξανά τα ίδια. Θα περιμένω μέχρι να βγάλει κάποια αναβάθμιση κι αν συνεχίσει τότε σέρβις! Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Μίλησα ήδη μαζί τους και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εχω το iphone 6 plus εδώ και 10 μέρες.

Απο χθες όμως κάποιες φορες τα ηχεία δεν λειτουργούν δεν κανει θόρυβο σε ειδοποιήσεις κλήσεις-κουδουνίσματα-βίντεο. Το ιδιο ισχυει στο μικρόφωνο, οταν κανω κλήση δεν με ακούνε πάντα. Λέτε να φταει το ios 8.0.2 η ειναι θεμα της συσκευης;

όταν το πρωτοπηρες με τα 8 δουλευε κανονικα;;

Δημοσ.

Με τις εφαρμογές που κατέβασα μου δείχνει ότι 2,9gb είναι χρησιμοποιημένα και 9,1 gb ελεύθερα

όταν το πρωτοπηρες με τα 8 δουλευε κανονικα;;

Ναι δουλευε μια χαρά μεχρι προχθες. Βεβαια τωρα από χθες δεν μου έχει ξανά κάνει πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έπρεπε να το αγοράσεις ακόμα. Έπρεπε να περιμένεις. Άλλωστε το έγραψε και το Time Magazine: Μην αγοράζετε iPhone όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος (Why the Most Famous Astrologer in the Universe Says You Shouldn’t Buy an iPhone Right Now). :D

(συγνώμη για το troll-άρισμα αλλά διάβασα πριν λίγο το - γελείο - άρθρο και δεν μπόρεσα να κρατηθώ)

• Like 8
Δημοσ.

Ναι δουλευε μια χαρά μεχρι προχθες. Βεβαια τωρα από χθες δεν μου έχει ξανά κάνει πρόβλημα

ψιλιάζομαι οτι είναι λαλακια στην 8.0.2... Μη βιάζεσαι... Μεχρι τελος του μήνα ισως εχει βγει και άλλο Minor update, Καντο και βλέπεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...