Xor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα σε όλους. αντιμετωπίζω το παραπάνω πρόβλημα θέλοντας να βάλω μια νέα rom στο κινητό. here is the phone model κανω επανεκινησηi choose recovery and after thisκαι μετα απο λιγο το κινητο κανει επανεκινηση απο μονο του. καμια ιδεα;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αρχικα κατεβασε αυτην: Hongmi WCDMA Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable25-Hellas-GTV-4.9.30.zip (ROOT+TWRP) Kαι διαβασε εδω: Οδηγίες για την εγκατάσταση της ROM του Hongmi (ROOT+TWRP)
Xor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ως εκει εχω φτασ ως εκει εχω φτασει, αλλα πατωντας update, με πεταει στην αρχικη επιφανεια
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Έκανες τα βήματα σωστά όπως λέει ο οδηγός;;; Δοκίμασε Μέσα από recovery (που δείχνει στην δεύτερη φώτο) να κάνεις από εκεί εγκατάσταση.
Xor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μα δεν προχωράει παρακάτω. επιλέγω recovery και μου βγάζει την 3 εικόνα.
chios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν το τηλέφωνο το πήρες με Multilanguage (κακός) πιθανό έχουν χαλάσει οι κινέζοι το recovery και τον updater καλύτερα να το αγοράζετε με την original Rom, σίγουρα με κάποιον τρόπο επανέρχεται ρίξε μια ματιά στο myphone έχουν Οδηγίες στο πρώτο ποστ επίσης στο xiaomi Hellas μπορούν τα παιδιά να σε βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα