kousman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 τραβηξα ενα βιντεο με το κινητο μου htc one x και οταν προσπαθησα να το δω ειτε μεσω του player του κινητου ειτε στον υπολογιστη δεν μπορουσα. το kmplayer μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται και τα στοιχεια του αρχειου Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom βρηκα ενα προγραμμα http://grauonline.de/cms2/?page_id=5με το οποιο καταφερα να επαναφερω το βιντεο αλλα οχι ολα τα λεπτα και επισης ο ηχος δεν ηταν συγχρονισμενος .ξερετε αν μπορω να κανω κατι αλλο?
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε με το mkvtoolnix να φορτώσεις το mp4 και να το σώσεις όπως είναι σε mkv. Δεύτερη λύση είναι το avidemux, όπου θα φορτώσεις το αρχείο, θα επιλέξεις στο ouptus το MP4Muxer (όχι το mp4v2) και θα σώσεις με άλλο όνομα.
kousman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 το mkvtoolnix μου εβγαλε το εξης error οταν πηγα να φορτωσω το βιντεο Error: The demultiplexer for the file 'VIDEO0070.mp4' failed to initialize:The file could not be opened for reading, or there was not enough data to parse its headers. το ιδιο και με το avidemux δεν μπορει να φορτωσει το αρχειο .Καμια αλλη ιδεα?ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τι στο καλό κάνει αυτή η htc και τι μορφή διάλεξε για το video; Τα προγράμματα που πρότεινα ήταν για να μην χρειαστεί να γίνει re-encode το βίντεο. Δοκίμασε και το format factory, το mirovideoconverter ή το freemake video converter (πρόσεχε στην εγκατάσταση των παραπάνω γιατί χώνουν adwares. Ξετσεκάρισε ότι offer σου δίνουν). Είναι εύκολο να κάνεις upload ένα μικρό βίντεο κάπου (τράβα έναν τοίχο για 5'') και να δώσεις το λινκ να το δούμε;
kousman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 τα δοκιμασα τα προγραμματα αλλα και παλι δεν μπορουν να φορτωσουν το βιντεο ωστε να γινει η μετατροπη. Οριστε και ενα βιντεο μπας και βγαλουμε ακρη ! https://www.dropbox.com/s/gmefjd5vmt49bqb/VIDEO0072.mp4?dl=0
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι διεκόπη η εγγραφή, ή χάλασε το αρχείο στο τέλος του,αυτά τα αρχεία που γράφονται σε «πραγματικό χρόνο» αποθηκεύουν της πληροφορίες (διάρκεια,καρέ ανά δεύτερο, κτλ) αφού τελειώσει η εγγραφή στο τέλος του αρχείου,για αυτό και δεν κατάφερε να σου το συγχρονίσει το πρόγραμμα αν και κατάφερε να επαναφέρει το βίντεο. Δες το untrunc που κάνει το ίδιο με το πρόγραμμα που βρήκες,είναι όμως μεγάλη μανούρα αφού θέλει και compile,και γενικά ψάξε για moov atom truancated στο νετ αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ, το κατέβασα. Έχουμε και λέμε... Ο wmp στα 7άρια μου το αναπαρήγαγε κανονικά. Μάλιστα μου εμφάνισε και μικρογραφία στον explorer. Τα 7άρια είναι καθαρή εγκατάσταση και δεν έχουν πάνω τίποτε άλλο πέρα από browser, flash player και java. MPC-HC και VLC portable το παίζουν απρόσκοπτα. Έβαλα και το avidemux και μου το άνοιξε κανονικά, το έκοψα στο μισό και το ξαναέσωσα σαν mp4 πάλι και σώθηκε/παίζει κανονικά. Το mkvtoolnix το φορτώνει και το σώζει σε mkv χωρίς κανένα πρόβλημα και το αρχείο παίζει παντού. Συμπέρασμα... Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα αρχεία που έχεις. ίσως καταστράφηκαν για κάποιο λόγο. Αυτό το mp4 που ανέβασες δεν παίζει σε σένα; Ανεβάζω και το mkv από το toolnix να το δεις. http://www.mediafire.com/download/p63nqrew2iqudbd/test.mkv
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ^^Μάλλον ήταν δοκιμαστικό βίντεο,που το τράβηξε για να δούμε τι αρχεία βγάζει η κάμερα του,όχι το προβληματικό. (πως να το κόψει άλλωστε αφού δεν μπορεί να το ανοίξει)
kousman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ναι το δοκιμαστικο βιντεο ειναι θα προσπαθησω το προγραμμα που προτεινει ο TheELF μολις βρω λιγο χρονο και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα