Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας! Έφτιαξα καινούργιο υπολογιστή τα σύνδεσα μόνος μου και μόλις τελείωσα και πατάω για να ανοίξει ξεκινάει και δεν κάνει τίποτα εκτός απο το να δουλεύουν οι ανεμιστήρες του κουτιού και της κάρτας γραφικών, μετά απο λίγο το πατάω πάλι να ανοίξει και μόλις ανοίγει κατευθείαν κλείνει! Τι μπορεί να φταίει?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πολλα εως και τιποτα Την εχεις ξανα κανει αυτην την δουλεια?
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Στον παλιό μου υπολογιστή ναι χωρίς κανένα πρόβλημα!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δες τις φισες αν ειναι ολα οκ, θα σου προτειναι να τα τσεκαρεις ολα δισκους μνημες φισες τροφοδοτικο καρτες κλπ
Fubar.gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχεις συνδέσει όλα τα καλώδια? Το κιτρινομαυρο του επεξεργαστή?
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι τα έχω συνδέσει όλα. Έβγαλα κάρτα γραφικών τα ίδια και σκληρούς έβγαλα πάλι τα ίδια.. Βασικά η κάρτα γραφικών φαίνεται να δίνει σήμα γιατί στην οθόνη δεν μου γράφει να συνδέσω το καλώδιο(δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε)..
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ωραία ξεκίνησε μια χαρά. . Το πρόβλημα είναι στις ram δεν δουλεύουν σε dual channel ξέρετε τι μπορώ να κάνω; η μητρική μου είναι η gigabyte 990fxa ud3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα