GiorgosOgameR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γεια σας θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με το διπλωμα για ανηλικους 50cc καταρχην την τιμη του διπλωματος μεχρι τωρα απο οτι εχω ακουσει ειναι γυρω στα 400-450 και ειναι καπως πολλα και 2ον ακουσα οτι για να βγαλεις διπλωμα δεν χρειαζεται να εχεις κλεισει τα 16 αλλα μπορεις να βγαλεις απο τον πρωτο μηνα του ετους που θα τα κλεισεις ισχυει;;
Dare-Devil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γεια σας θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με το διπλωμα για ανηλικους 50cc καταρχην την τιμη του διπλωματος μεχρι τωρα απο οτι εχω ακουσει ειναι γυρω στα 400-450 και ειναι καπως πολλα και 2ον ακουσα οτι για να βγαλεις διπλωμα δεν χρειαζεται να εχεις κλεισει τα 16 αλλα μπορεις να βγαλεις απο τον πρωτο μηνα του ετους που θα τα κλεισεις ισχυει;; Πρέπει να έχεις συμπληρώσει την ηλικία των 16 χρόνων για να βγάλεις δίπλωμα (η για να κινήσεις τις διαδικασίες για να βγάλεις δίπλωμα) Ναι πλέον είναι ακριβά γιατί άλλαξε το σύστημα που βγάζεις δίπλωμα ΑΜ . Εγώ που το έβγαλα στα 18 μου πριν 7 χρόνια έδωσα συνολικά περίπου 100 ευρώ. Χωρίς να περνας απο μαθήματα θεωρητικά και πρακτικα χωρίς τίποτα. Απλα έδωσα τα σήματα και μετά έκανα ένα 8χταράκι (1 λεπτό υπόθεση) με το μηχανάκι μπροστά σε κάποιον αρμόδιο της τροχαίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα