Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν περίπου μια εβδομάδα εκεί ξαφνικά που έπαιζα ένα game το pc μου έβγαλε μπλε οθόνη και από τότε δεν άνοιξε ξανά σε κανονική λειτουργιά , στην συνέχεια το ανήγα με save mod .Επίσης μετά το blue screen μου έβγαζε μπλε γραμμές όταν ανήγα το pc από την αρχή .Χθες είπα δεν πάει άλλο και άνοιξα το κουτή έβγαλα την κάρτα την και την δίκασα και σε άλλο pc και πάλι τα ίδια τέλος πάντων έβγαλα την κάρτα off . Αλλά τώρα εχω άλλο πρόβλημα συνδέω το pc με την onboard και δεν μου ανοίγει εικόνα πίστεψα ότι μάλλον κουνήθηκαν η ram της έβγαλα της έβαλα αλλά τίποτα επίσης τώρα αντί γεια ένα μπιτ που έκανε το pc το κάνει 3 διαδοχικά!!!!!!

Ξέρεις κάνεις τι φταίει εγώ πιστεύω πως είναι η μητρική καμία άλλη γνώμη πως να τον φτιάξω

Δημοσ.

τα 3 μπιπ είναι error code το οποίο ανάλογα τον κατασκευαστή του bios θα βρεις τι σημαίνει.

οι μπλέ αυτές γραμμές κλπ που έβλεπες απο την εκκίνηση του υπολογιστή δηλώνουν προβληματική κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

ενταξει το βρηκα το προβλημμα ειχε καει το vga της μητρικης εβαλα αλλη καρτα γραφικων και ανηξε ευχαριστω για το ενδιαφερων

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...