Eru Iluvatar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχω το Dell N5010 γύρω στα 3,5 χρόνια. Την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα πως το keyboard κάποιες φορές δεν με υπακούει, τουτέστιν, όταν πατάω τα κουμπία είτε δε λειτουργούν καν, έιτε βγάζουν ό,τι να 'ναι. Παρατήρησα επίσης ότι αν πιέσω με κάποια, ομολογουμένως, δύναμη το keyboard, τότε θα δουλέψει. Τι να κάνω παίδες; Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα υλικού.
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λογικά εχει πρόβλημα το keyboard οπότε πρέπει να το αλλάξεις , πριν πας σε αυτην την λύση ομως δοκίμασε με ενα εξωτερικό keyboard και με ενα linux live cd δές αν σου κάνει τα ίδια και εκει
Eru Iluvatar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το έχω αλλάξει ήδη μια φορά (γιατί την πρώτη είχα τη φαεινή ιδέα να το πλύνω στο νυπτήρα). Καλύτερα να πάρω ένα compact usb και να το κουβαλάω μαζί μου στην τσάντα.
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε πάντως και τα παραπάνω που σου ειπα γιατι μπορεί απλα να παίζει κατι με τα windows
Eru Iluvatar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε πάντως και τα παραπάνω που σου ειπα γιατι μπορεί απλα να παίζει κατι με τα windows Και στο linux μου το έκανε. Το "πάτημα" το διορθώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα