neof1z Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γεια σε όλοι την παρέα.Είμαι με τον i5 4460 και το Msi z97 Gaming 5 16gb Ram 1866MHZ.Κάνω αρκετό encoding και μου χρειάζεται κάποια υπολογιστική ισχύ. Αξίζει να περιμένω τους Broadwell; Θα έχει διαφορά με τον i7 4790k;
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Θα έχει διαφορά με τον i7 4790k; Ο αντίστοιχος broadwell προφανώς και θα έχει διαφορά αλλά μέχρι να βγουν(που θα αργήσει κάνα 6μηνο και βάλε) δεν θα ξέρουμε κατά πόσο και αν θα αξίζει την διαφορά στα λεφτά που θα υπάρξει έστω όταν πρώτο κυκλοφορήσει. Το encoding που κάνεις είναι για επαγγελματικό σκοπό;; Γιατί με το quicksync κάνεις πολύ γρήγορα την δουλειά σου με τον περιορισμό ότι είναι singlepass και σαν τέτοιο θέλει ποιο πολύ Bitrate για να βγάλει την ίδια ποιότητα.
neof1z Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν είναι για επαγγελματικό σκοπό.Βασικά κάνω encoding σε Blu ray για να χωρέσουν σε 25Gb δίσκους με το BDrebuilder. Για να είμαι ειλικρινείς ακόμα δεν ξέρω τη ψάρια πιάνει ο 4460 σε σύγκριση με τον i7 920@3800 που είχα.Αν η διαφορές είναι μεγάλες θα πάω στον 4790 αν όχι τότε μάλλον θα περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα