adtakhs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό .... Κάθε εφαρμογή είναι ανεξάρτητη από την άλλη. Ένας πολυπύρηνος με φυσικά cores εξασφαλίζει πως θα κλειδώσει πάνω σε ένα πυρήνα η εκτέλεση της εφαρμογής και ΔΕΝ θα επηρεάζεται από την εκτέλεση κάποιας άλλης σε έναν άλλο πυρήνα ! Όταν μιλάμε για HTing αυτό ΔΕΝ μπορεί να εξασφαλιστεί. Οι χρόνοι είναι άσχετoi με την φυσική ροή εκτέλεσης ανά dt και ΔΕΝ μπορούν να δείξουν μπουκάλια από το front end τα οποία σε πολλές εφαρμογές χαλάνε την αίσθηση στον χρήστη. Για αυτό λέμε πως με πολυπύρηνα ΔΕΝ νιώθεις υστέρηση, ΔΕΝ νιώθεις μπουκάλια σε πολλαπλή χρήση εφαρμογών ! Εχεις τεράστια ελευθερία κινήσεων να φορτώσεις το σύστημα, χωρίς να σπάζεσαι για το ράθυμο του συστήματος ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό .... Κάθε εφαρμογή είναι ανεξάρτητη από την άλλη. Ένας πολυπύρηνος με φυσικά cores εξασφαλίζει πως θα κλειδώσει πάνω σε ένα πυρήνα η εκτέλεση της εφαρμογής και ΔΕΝ θα επηρεάζεται από την εκτέλεση κάποιας άλλης σε έναν άλλο πυρήνα ! Άμα πιστεύει κάποιος ότι υπάρχουν μόνο εφαρμογές που εκτελούνται μόνο σε έναν πυρήνα, τότε είναι που πρέπει να πάει σε cpu με μεγάλη ταχύτητα εκτέλεσης.... Για αυτό λέμε πως με πολυπύρηνα ΔΕΝ νιώθεις υστέρηση, ΔΕΝ νιώθεις μπουκάλια σε πολλαπλή χρήση εφαρμογών ! Εχεις τεράστια ελευθερία κινήσεων να φορτώσεις το σύστημα, χωρίς να σπάζεσαι για το ράθυμο του συστήματος ! Και εγώ για αυτό σου λέω,τρέξε μια μετατροπή βίντεο με το freemake ή μια συμπίεση μέσου κονσόλας με το 7zip ή το οτιδήποτε που καλύπτει όλους τους πυρήνες και έχει μεγάλο piority και τα ξανά λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Άμα πιστεύει κάποιος ότι υπάρχουν μόνο εφαρμογές που εκτελούνται μόνο σε έναν πυρήνα, τότε είναι που πρέπει να πάει σε cpu με μεγάλη ταχύτητα εκτέλεσης.... Και εγώ για αυτό σου λέω,τρέξε μια μετατροπή βίντεο με το freemake ή μια συμπίεση μέσου κονσόλας με το 7zip ή το οτιδήποτε που καλύπτει όλους τους πυρήνες και έχει μεγάλο piority και τα ξανά λέμε... Οχι δεν υπαρχουν μονο εφαρμογες που εκτελουνται μονο σε ενα πυρηνα, αλλα και εκει το ιδιο συμβαινει ! Με αυτο που σου περιεγραψα, απλα μπορεις ευκολοτερα να καταλαβεις τι γινεται. Οταν εχεις και πολλες πολυνηματικες εφαρμογες, τοτε ακομα χειροτερα για τα μονοπυρηνα, ολιγοπυρηνα κ.λ.π. Ακομα κι ετσι πιο ανετα ειναι απο το να τρεχεις με λιγοτερα cores και πιο γρήγορα. Ασε που θέτεις affinity αν θες να κάνεις κάτι που για εσένα προέχει. Προσπάθησε να θέσεις κάτι τέτοιο στο μονοπύρηνο ή στο Htάτο να γελάσεις ... Ο κόσμος ξέφυγε από τα μονοπυρηνα και τα διπύρηνα το 2006-2007 και βρήκε την υγειά του.... Μπορεί μετά από 8 χρόνια να έχει σύστημα που να τον εξυπηρετεί πράγμα που πριν τα πολυπύρηνα δεν μπορούσε να γίνει . Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθήσει κανείς να μειώσει την αξία των πολυπύρηνων επεξεργαστών .. και να προσπαθεί να στηρίξει εικονικούς πυρήνες και διπύρηνα παπαράκια ... εν έτη 2014. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια πολυ επιστημη εχει πεσει. καντε ενα τεστακι και υα δουμε. πχ οταν ειχα τον ε5700 και αποσυμπιεζα ενα αρχειο 20γιγα. με τον σκληρο της υπογραφης.ξεχνουσα κιολλας οτι αποσυμπιεζω. μολις εβαλα τον 2600 το ιδιο αρχειο το αποσυμπιεζε σε 10λεπτα. ακομα δεν δοκιμασα να κανω μετατροπη βιντεο. πχ ενσωματωση υποτιτλων με το Avirecomp που ειναι καθαρα επεξεργαστικη δουλεια me ton e5700 μια ταινια εκανε 1ωρα και κατι. αντε να δω με τον 2600 ποσο θα κανει και θα πω αν αξιζει η διαφορα των threads *cores. γιατι μονο θεωρια ακουω χωρις αποτελεσματα. δεν μπορω να πιστεψω κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 amd funboy detected Ναι φιλε...ναι Προσιτη τιμη και πολυ καλες επιδοσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι φιλε...ναι Προσιτη τιμη και πολυ καλες επιδοσεις! και τρωει λαχανο τους i7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 καλα εδω πεφτει πολυ fanboys.σιγα μην βγαλεις ακρη. εγω σκεφτικα για να παω σε ΑΜΔ αλλα εδω δεν προκεται να βγαλεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) και τρωει λαχανο τους i7 Λαχανο θα τρως μονο αν παρεις intel,ξεχνα το κρεας μετα αλλα εδω δεν προκεται να βγαλεις ακρη. Φτιαξε ενα θεματακι να σε βοηθησουμε Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2014 από pirate79 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 καλα εδω πεφτει πολυ fanboys.σιγα μην βγαλεις ακρη. εγω σκεφτικα για να παω σε ΑΜΔ αλλα εδω δεν προκεται να βγαλεις ακρη. Να αλλάξεις αυτόν που έχεις εννοείς η να φτιάξεις άλλο ένα μικρο να παίζεις με oc ? Βάλε ανταλλαγή με 8350 στις αγγελίες αν θέλεις ν'αλλαξεις να δεις τι τεράστια επιτυχία θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Να αλλάξεις αυτόν που έχεις εννοείς η να φτιάξεις άλλο ένα μικρο να παίζεις με oc ? Βάλε ανταλλαγή με 8350 στις αγγελίες αν θέλεις ν'αλλαξεις να δεις τι τεράστια επιτυχία θα έχεις. κατι τετοιο σκευτομαι. να κανω ανταλλαγη οπως ειναι cpu mobo με 8350 σετακι. γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο δυνατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 κατι τετοιο σκευτομαι. να κανω ανταλλαγη οπως ειναι cpu mobo με 8350 σετακι. γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο δυνατος. Δεν μένει παρά να το διαπιστώσεις,κρίμα που δεν έχω εγώ ένα σετ 8350 να το κάναμε και σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν μένει παρά να το διαπιστώσεις,κρίμα που δεν έχω εγώ ένα σετ 8350 να το κάναμε και σήμερα.. χμμ για να ηθελες ανταλλαγη αρα θελεις ιντελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια πολυ επιστημη εχει πεσει. καντε ενα τεστακι και υα δουμε. πχ οταν ειχα τον ε5700 και αποσυμπιεζα ενα αρχειο 20γιγα. με τον σκληρο της υπογραφης.ξεχνουσα κιολλας οτι αποσυμπιεζω. μολις εβαλα τον 2600 το ιδιο αρχειο το αποσυμπιεζε σε 10λεπτα. ακομα δεν δοκιμασα να κανω μετατροπη βιντεο. πχ ενσωματωση υποτιτλων με το Avirecomp που ειναι καθαρα επεξεργαστικη δουλεια me ton e5700 μια ταινια εκανε 1ωρα και κατι. αντε να δω με τον 2600 ποσο θα κανει και θα πω αν αξιζει η διαφορα των threads *cores. γιατι μονο θεωρια ακουω χωρις αποτελεσματα. δεν μπορω να πιστεψω κανεναν. κατι τετοιο σκευτομαι. να κανω ανταλλαγη οπως ειναι cpu mobo με 8350 σετακι. γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο δυνατος. http://www.cpu-world.com/Compare/441/AMD_FX-Series_FX-8350_vs_Intel_Core_i7_i7-2600K.html Στην μετατροπή ταινιών και στην από/συμπίεση θα είναι~15% ποιο γρήγορος* αν αυτό είναι το δικό σου κριτήριο για την ταχύτητα ενός επεξεργαστή και δεν σε νοιάζουν οι ταχύτητες σε οτιδήποτε άλλο, τότε άλλαξε τον. *πρέπει να σκρολλάρεις αρκετά κάτω για να δεις τα benches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οντως μονο στα encoding νικαει ελαχιστα. απλα κριμα που το δικο μου ειναι νον (κ) αμμα τον ανεβαζα λιγο και τον 8350 θα τον ειχα πολυ κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τώρα πως γίνεται αυτό που ξεκινώντας με μια είδηση μερί του νέου 8πύρηνου της AMD και της τιμής του να φτάνουμε πάντα σε συγκρίσεις INTEL-AMD , δυνατότερου/ασθενέστερου πυρήνα, διπύρηνου/οχταπύρηνου κλπ. δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά! Νήμα για διάθεση νέου AMD επεξεργαστή σε καλή τιμή όπως φαίνεται κιόλα και θα κλοκάρει και καλύτερα από ότι οι αντίστοιχοι στα 125W και πετάγονται όλοι να μας υπενθυμίσουν ότι οι INTEL είναι γρηγορότεροι/καλύτεροι/κάνουν και καφέ κλπ... Ε δεν θέλω να το βλέπω εγώ αυτό! Αν ήθελα θα βρισκόμουν σε thread για INTEL! Γαμώτο δηλαδή κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια! Last time, ναι οι INTEL έχουν γρηγορότερο πυρήνα από τους αντίστοιχους AMD! Ναι θα τρέξουν σε πολλές περιπτώσεις γρηγορότερα μια εφαρμογή κλπ. Εκεί όμως που θα κλάσουν είναι στο συνολικό κόστος απόκτησης του όλου πακέτου / τιμή και απόδοση! Ε εκεί δεν μπορεί να μου πει κανένας πωλητής / fanboy όπως θέλετε πείτε το ότι είναι συμφέρον να σκάσω τα λεφτά που θέλει η INTEL για να κάνω την ίδια δουλειά που θα κάνω με συνολικά λιγότερα σε AMD μηχάνημα! Και το τελευταίο και σημαντικότερο, μην ακούω εν έτει 2014 κοντεύουμε 2015, ότι ο δυπήρινος είναι καλύτερος και ποιο future proof ενός πολύπήρινου ακόμη και σε multithreaded εφαρμογές! Ξέρω τώρα είναι που θα ανάψουν τα αίματα και θα μου την πέσουν πολλοί και θα κλειδώσει και άλλο 1 νήμα σε dt χρόνο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα