Προς το περιεχόμενο

ZTE H108NS interface

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανένας συμφορουμίτης μου την μορφή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης στο interface του εν λόγω ρούτερ με SSID της μορφής conn-xXXXXXX?

Για να μην παρεξηγηθώ ρωτάω γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω ως access point για να μπορώ να συνδεθώ και ασύρματα στο ενσύρματο δίκτυο μου(του δήμου είναι αλλά τέλος πάντων). Αν οι πιθανοί συνδυασμοί είναι σε νορμάλ για την εποχή επίπεδο λέω να δοκιμάσω με brute force να τον βρώ, ειδάλλως το πετάω και ψάχνω για κανά άλλο...

Μην μου πείτε κοίτα το αυτοκόλλητο κάτω από το ρουτερ... it's gone :unsure:

YΓ: Για την παρτήδα των ρουτερ ZTE H108NS με SSID OTEXXXXXX βρήκα ότι είναι της μορφής χχχχψψψψ, όπου χ μικροί λατινικοί χαρακτήρες και ψ αριθμοί, αλλά για αυτό που θέλω δεν μπορώ να βρώ πουθενά...

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω γιατί δε μπαίνεις στο interface του και να τον αλλάξεις σε ότι κωδικό θες; Άσε που λογικά θα σου τον γράφει και μέσα στο interface τον κωδικό του wifi.

Δημοσ.

Πως να βρεις το Password δεν ξερω.δεν ξερω ομως αν με καναν tftp μπορεις να αλλαξεις το firmware του ρουτερ με καποιο αλλο Generic firmware που θα εχει default στοιχεια.με brute force δεν ξερω μετα απο ποσο καιρο θα το βρεις.αν  και το zte ουτε για χρηση access point δεν ειναι αλλα ενταξει.τωρα αν υπαρχει καποιο εργαλειο ή αν υπαρχει καποια σχεση μεταξυ ssiid και μεταξυ useername/password δεν το ξερω.ο κωδικος του wireless πηγαινε νομιζω με βαση την mac address αλλα ηταν για το wireless οχι για το admin interface.πριν λιγες μερες loggara σε ενα zte του οτε αλλα δεν εδωσα σημασια στο admin αν και ηταν νουμερα και γραμματα και μου θυμιζε mac address.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...