Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να δανειστείς κανένα ρούτερ απο φίλο; η έστω να κάνετε ανταλλαγή για 2-3 μέρες να δεις συμπεριφορά.

Απο κει και πέρα,χαλάρωσε και μην προσπαθεις να βρεις και το παραμικρό Mbit της γραμμής στις ρημαδογραμμές που έχουμε εδώ. :-)

και εγώ πρόσφτα πήρα χαμπάρι ότι η γραμμή μου δεν ήταν σε free proflie ύστερα απο 6-7 χρόνια στην forthnet(η περιοχή μου-νικαια-δεν είχε ακόμα ιδιόκτητο δίκτυο όταν βάλαμε και τότε η forthnet έδινε 10άρα γραμμή στους συνδρομητές της)και κλείδωνα 13.8-14.2 και θεωρούσα ότι λόγω παλαιότητας σπιτιου (70's)δεν υπήρχε περίπτωση να πάω παραπάνω.

Δημοσ.

Να βάλω άλλο router δεν είναι και τόσο εύκολο. Αυτό με το free profile που λές τί περίπου είναι (παίζει να έχω κι εγώ τέτοιο θέμα; ), επίσης με τι router είσαι;

Έχεις δίκιο στο οτι πρέπει να χαλαρώσω, απλά το internet είναι ένα απο τα πράγματα που χρησιμοποιώ καθημερινά και με ενδιαφέρει αρκετά να έχω καλές ταχύτητες και χαμηλά ping (μάλλον περισσότερο απο όσο θα έπρεπε).

Αν δώ πως βελτιωθούν τα πράγματα με το νεο ρούτερ έφυγα για fast path.

Δημοσ.

σκέψου τον σαν έναν 'Κόφτη' για ασταθείς γραμμές.

Ναι μεν είχα 6άρι προφιλ αλλά είχα αυτή την προστασία για να μην έχει το λεγόμενο gap η γραμμή μου.

Δεν το είχα ψάξει ποτέ τι παίζει κλπ,απλα έτυχε πάνω σε μια συζήτηση εδώ μέσα και έμαθα τι παίζει σχτικά και τους πήρα τηλέφωνο γιατί βάσει του attenuation μου έπρεπε να κλειδώνω παραπάνω.

μόντεμ έχω ένα μούφεξ airties 5440 που στην εποχή του κόστιζε 90€ κοντά αλλά το πήρα απο φίλο στα 15€ περίπου φιλική τιμή μιας και ήθελε να το ξεφορτωθεί και καιγόμουν γιατί είχα μείνει χωρίς νετ(παρ όλα αυτα το κατα τα άλλα τούρκικο airties που έχω έχει αντέξει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ 3 χρόνια τώρα και που και που φρικάρει και κολλάει η θέλει restart γιατί freezάρει το wifi του).

Ενημερωτικά το fast path είναι για εντός ελλάδας,μειώνει δηλαδή το ping που έχεις εντός με συνέπεια να μείωνεται συνολικά.

Δηλαδή,σε μια τυπική γραμμή σε interleaved path έχεις 28-32ms Ping ελλάδα + την καθυστέρηση για την σελίδα του εξωτερικου.

όταν μπέις σε fast το ping εντός ελλάδας θα πάει στο 8-10 αλλα η καθυστέρηση του εξωτερικου θα παραμείνει.

Στην παραπάνω διαδικασία θα ΧΑΣΕΙΣ 1-2Mbit απο την ταχύτητα συγχρονισμού σου.

Δημοσ.

θα βελτιωθείς ναι,απλα βελτιώνεσαι τμηματικά και σου φαίνεται σαν συνολική βελτίωση αυτό θέλω να πω.

εγώ προσωπικά στο bf3/bf4 όταν έβαλα fast απο 75-80ms σε γερμανικούς σέρβερ έπεσα στα 49ms.

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα το καινούριο ρουτερ, συγχρονίζει μια χαρά 18+ αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ. Μου λέει πρέπει να παραλάβω ένα SMS και τρέχα γύρευε.

Πήρα στην τεχνική υποστήριξη και λύθηκε το πρόβλημα. Όλα καλά και τρελές ταχύτητες ακόμη και στο speedtest 15+. Ουφ.

Δημοσ.

Λοιπον, με το zte έχει βελτιωθεί η κατάσταση αρκετά. Συγχρονίζει στα 18+ οταν είναι στα καλά του και στα 13 κοντά όταν πέφτει.

Το περίεργο είναι πως σχεδόν το ίδιο μοτίβο επαναλαμβάνεται και τα πρωινά αμα κάνω restart θα έχω 18άρια και μετά το μεσημέρι 13. Τι στο καλό το προκαλεί αυτό; 

Δημοσ.

υπάρχει πιθανότητα τελικά είτε να έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή σου, είτε λόγω πολυκοσμίας στο DSLAM της περιοχής σου να πιτάρει τις ώρες αιχμής.

προσωπικά θα τους έπριζα ξανά τα τέτοια τους για να μου δώσουν μια λογική εξήγηση στο πρόβλημα αυτό.

Απορώ πως γίνεται να πέφτει ο συγχρονισμός χωρίς να χρειάζεται restart το μόντεμ.

Δημοσ.

Τους έστειλα μήνυμα με το πρόβλημα + οτι θέλω να γυρίσω σε fastpath στο facebook. Αν και το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ήταν και μπορώ να ζήσω με αυτό, θέλω μια εξήγηση όπως λές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...