SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα Ρώτησα τώρα για να κάνω αλλαγή της 24αρας που έχω σε vdsl 50 και μου είπαν οτι το standar που θα μείνω χωρίς internet ειναι 2 3 ημέρες αλλα μπορεί να πάρει και περισσότερο ίσως και 10 ημέρες , τί γίνεται με αυτό το θέμα εχω χάσει επεισόδια η η υπάλληλος δεν γνώριζε ; 'Εχω κάνει αλλαγή 2 φορέα απο οτε σε forthnet και έμεινα χωρίς interne μερικές ώρες ( 2 - 3 ) οχι ημέρες και τωρα απλα θέλω να κάνω αλλαγή υπηρεσίας οχι provider , έχει αλλάξει κατι με την vdsl ; Edit : Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ αλλα ο τεχνικός μου ειπε πώς μόνο της forthnet το router παίζει και κανενα αλλο ειναι κλειδωμένο το προφίλ δεν θα μπορείτε να βάλετε αλλο , πείτε μου λίγο τι γίνεται γιατι εδώ βλέπω οτι επικρατεί τρέλα εκτος και αν εχω χάσει επεισόδια με την vdsl
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η διαδικασια ειναι, να φυγει η γραμμη σου απο το α/κ και να παει στο vdsl k/v της γειτονιά σου, αυτο ισως να θελει 1-2 μερες, το ερώτημα ειναι εχεις δίκτυο vdsl στην περιοχή σου?
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Υποστηρίζει κανονικά μπορώ να βάλω αλλα γιατι στην adsl θα σου κοπεί το internet για λίγες ώρες μονο ;
jkoukos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η Forthnet δίνει VDSL αποκλειστικά από αστικό κέντρο. Οπότε κατά η αλλαγή θα γίνει γρήγορα από τεχνικούς της ίδιας. Οι μέρες που σου είπαν, φαντάζομαι έχει να κάνει με το πότε θα είναι έτοιμη η εταιρεία για όλες τις διαδικασίες. Όσον αφορά το modem/router, μια χαρά δουλεύουν και συσκευές άλλων κατασκευαστών (δεν είναι και πολλές πάντως). Σε VDSL εκτός των γνωστών ρυθμίσεων (PPPoE, VPI/VCI κλπ) υπάρχει μια ακόμη που πρέπει να γίνει. Το VLAN ID που για την Forthnet έχει τιμή 1102. 1
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λίγο που το έψαξα πάντως απο το αστικό κέντρο ειμαι 413 μέτρα
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λίγο που το έψαξα πάντως απο το αστικό κέντρο ειμαι 413 μέτρα πως το εψαξες δηλαδη ποια ειναι τα στατιστικά του ρουτερ σου
makfil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λίγο που το έψαξα πάντως απο το αστικό κέντρο ειμαι 413 μέτρα Γι' αυτό μπορεί να σου δώσει vdsl. Όταν πέρυσι περίμενα υπομονετικά 6 μήνες, μετά από συμβουλές της υποστήριξης σε διπλανό forum, για να βάλω vdsl από KV, έκανα την αίτηση φορητότητας για την Wind, δεδομένου ότι το KV βρίσκεται στα 80μ. απέναντί μου, μου τηλεφώνησαν ρωτώντας το λόγο που φεύγω μετά από τόσα χρόνια, τους τον είπα και ρώτησα γιατί η πολιτική της forthnet είναι αρνητική σ' αυτό το θέμα, ενώ η Wind και η Hol δίνουν από KV, και απάντησαν ότι "δίνουν μόνον από το ΑΚ ... για να έχουν τον έλεγχο της γραμμής" !!! Λίγη υπομονή και θα απολαύσεις τις νέες ταχύτητες και εσύ.
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Απο διάφορα τέστ και site που κυκλοφορούν στο internet αλλα γενικά συγχρονίζω ετσι και αλλιώς πολύ καλα με την adsl οποτε φαντάζομαι με την vdsl θα ειμαι κοντά στα 50. Γενικά απο ταχύτητες ποτε δεν ειχα πρόβλημα κατεβάζω απο 1.7 εως 2.1 mb/s
jkoukos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Θα περίμενα με τα στοιχεία που δείχνεις να έχεις ταχύτητα περίπου 21Mbps. Στη HOL με 6 SNR αλλά 13 Attenuation συγχρονίζω στα 20,7Mbps. Λογικά θα πιάνεις το μέγιστο και συντηρητικά πάνω από 42Mbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα