Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Θα ηθελα για ακομη μια φορά τα φώτα σας!Αν και ξανθια :P γνωριζω οτι ο amd ειναι κατώτερος του i3 απλα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει τα 100-120 ευρω παραπάνω που κοστιζει(για laptop με ιδια τα υπολοιπα χαρακτηριστικά).

εγω το πολυ πολυ να δω καμια ταινια 1080p o amd μπορει να ανταπεξέλθει;

ευχαριστω εκ προοιμίου για οποιαδήποτε απάντηση :)

Δημοσ.

Προσωπικα, ενα λαπτοπ που πηρα για εναν μπαρμα με e-series δε μου φανηκε αρκετα σπιρτατο..Σιγουρα αν και ακριβοτερη ή επιλογη ενος i3 ειναι καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Θα ηθελα για ακομη μια φορά τα φώτα σας!Αν και ξανθια :P γνωριζω οτι ο amd ειναι κατώτερος του i3 απλα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει τα 100-120 ευρω παραπάνω που κοστιζει(για laptop με ιδια τα υπολοιπα χαρακτηριστικά).

αγαπητη ξανθια...., (δεν το λεω υποτιμητικα, ισα ισα που μου αρεσουν οι ξανθιες...!!)  100-120 διαφορα ειναι πολλα, νομιζω...! για πιο λαπτοπ μιλας? 

να επισημανω, για αλλη μια φορα επισης, οτι στα λαπτοπ παιζει σημαντικο ρολο και οι αργοι δισκοι που εχουν....!!! 

Δημοσ.

Καλησπερα προσωπικα πειρα ενα lenovo με επεξεργαστη amd e1 προχθες και δεν εχω κανενα παραπονο δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει τα 100-120 ευρω παραπάνω που κοστιζει(για laptop με ιδια τα υπολοιπα χαρακτηριστικά).

Ο Intel έχει σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις.

Αλλά για την δουλειά που τον θέλεις, ο AMD μπορεί ν' ανταπεξέλθει μια χαρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...