Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,εχω ενα iphone5 και αφου το εβαλα ολο το βραδυ να φορτισει το πρωι το κινητο ειχε το μηνυμα "συνδεση με itunes" το εβαλα λοιπον στον υπολογιστη μου μου ζητησε επαναφορα και ενημερωση κανει εξαγωγη λογισμικου μετα γραφει επαναφορα και μετα κολλαει εκει που λεει σε αναμονη για το iphone,το εστειλα στο service της APPLE και μου ειπαν ειναι εκτος εγγυησης και αν θελω να μου στειλουν καινουριο με 420 ευρω τους ζητησα να μουπουνε το προβλημα και μου ειπανε οτι η μπαταρια του εχει προβλημα,ειναι σκασμενη  :wacko: και οντως ηταν!αλλαξα μια μπαταρια με καινουρια παλι τα ιδια,εβαλα και απο αλλο iphone την μπαταρια παλι τα ιδια,εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο να δοκιμασω?εννοειται εχω δοκιμασει διαφορετικο υπολογιστη αλλα καλωδια και λοιπα.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,εχω ενα iphone5 και αφου το εβαλα ολο το βραδυ να φορτισει το πρωι το κινητο ειχε το μηνυμα "συνδεση με itunes" το εβαλα λοιπον στον υπολογιστη μου μου ζητησε επαναφορα και ενημερωση κανει εξαγωγη λογισμικου μετα γραφει επαναφορα και μετα κολλαει εκει που λεει σε αναμονη για το iphone,το εστειλα στο service της APPLE και μου ειπαν ειναι εκτος εγγυησης και αν θελω να μου στειλουν καινουριο με 420 ευρω τους ζητησα να μουπουνε το προβλημα και μου ειπανε οτι η μπαταρια του εχει προβλημα,ειναι σκασμενη  :wacko: και οντως ηταν!αλλαξα μια μπαταρια με καινουρια παλι τα ιδια,εβαλα και απο αλλο iphone την μπαταρια παλι τα ιδια,εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο να δοκιμασω?εννοειται εχω δοκιμασει διαφορετικο υπολογιστη αλλα καλωδια και λοιπα.

Εφόσον άλλαξες 2 μπαταρίες και δεν έφτιαξε, τότε μάλλον δεν ήταν μπαταρία. Πως είσαι σίγουρος ότι ήταν; Εκτός απ το ότι στο είπαν αυτοί

Δημοσ.

οτι ηταν η μπαταρια ηταν σιγουρα ειχε μια τρυπα και απο την κατω μερια ηταν καπως φουσκωμενη,τωρα μαλλον εχει και καποιο αλλο προβλημα.

post-230218-0-81957300-1412941833_thumb.jpg

Δημοσ.

οτι ηταν η μπαταρια ηταν σιγουρα ειχε μια τρυπα και απο την κατω μερια ηταν καπως φουσκωμενη,τωρα μαλλον εχει και καποιο αλλο προβλημα.

attachicon.gif10717979_10204855833817980_1847785886_n.jpg

Εμενα αυτη η φωτογραφια δεν μου κανει και πολυ αληθηνη...οταν λεω αληθηνη εννοω οτι η μπαταρια δυσκολα εγινε ετσι απο μονη της.Οταν η μπαταρια φουσκωνει ...ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ..ειναι γενικα πρησμενη..οχι ετσι οπως στην φωτο.

αυτο μου μοιαζει με "φτιαχτο"

Οταν λες κολαει στο itunes τι εννοεις?..βγαζει error?..Η το αφηνεις καμια μερα και μενει εκει χωρις να κανει τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...