elpan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα σε ολα τα παιδια.Εχω ενα παλιο laptop το (toshiba satellite m40x-163) και εδω και περιπου ενα εξαμηνο,ενω δουλευε κανονικα,μου παρουσιασε ενα αλυτο προβλημα μεχρι στιγμης. Οταν ειναι ανοιχτο,ξαφνικα κλεινει και αλλες φορες κανει επανακινηση κανονικα ,αλλες φορες κανει επανακινηση και δεν φορτωνει τα windows (και υστερα απο πολλες χειροκινητες επανακινησεις ζηταει επαναφορα) αλλα τις πιο πολλες φορες κλεινει και ειναι σαν να μπαινει σε αδρανοποιηση αλλα δεν ανταποκρινεται καθολου αν δεν το κλεισω απο το κουμπι. Εχω δοκιμασει τα παντα,του εχω φορτωσει ολες τις εκδοσεις windows εχω κανει ολα τα τεστ(μητρικη-καρτα γραφικων-σκληρο εχω αλλαξει -μνημες εχω αλλαξει) τα παντα φαινονται να λειτουργουν αψογα.Δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας γιατι το κανει πολλες φορες μολις τον ανοιγω και ειναι κρυος θεωρουσα οτι καποιο driver κανει την ζημια αλλα ουτε αυτο ειναι γιατι μου το εκανε και αμεσως μετα απο format και δεν ειχα καν προλαβει να του φορτωσω drivers. Το εχω παει και σε τεχνικους αλλα κανεις δεν μπορει να βρει λυση,εχω σηκωσει τα χερια,μηπως εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω
Euclides Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις, είναι να λειτουργήσεις τον υπολογιστή σου με τα ελάχιστα δυνατά εξαρτήματα ώστε να δεις ποιο προκαλεί το πρόβλημα. Δηλαδή αποσύνδεσε την κάμερα, την κάρτα WiFi, το USB board, τα ηχεία, το μικρόφωνο, βάλε μόνο μια μνήμη και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα. Αν ναι, τότε είναι πρόβλημα μητρικής. Αν όχι, τότε αρχίζεις να συνδέεις ένα - ένα τα υπόλοιπα εξαρτήματα μέχρι να βρεις το προβληματικό. Αντίστοιχη συμπεριφορά μου είχε τύχει σε laptop με προβληματικό USB board. 1
coolerman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 με κάποια διανομή linux έχεις δεί αν σου κάνει τα ίδια;;
elpan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα σε ολα τα παιδια.Εχω ενα παλιο laptop το (toshiba satellite m40x-163) και εδω και περιπου ενα εξαμηνο,ενω δουλευε κανονικα,μου παρουσιασε ενα αλυτο προβλημα μεχρι στιγμης. Οταν ειναι ανοιχτο,ξαφνικα κλεινει και αλλες φορες κανει επανακινηση κανονικα ,αλλες φορες κανει επανακινηση και δεν φορτωνει τα windows (και υστερα απο πολλες χειροκινητες επανακινησεις ζηταει επαναφορα) αλλα τις πιο πολλες φορες κλεινει και ειναι σαν να μπαινει σε αδρανοποιηση αλλα δεν ανταποκρινεται καθολου αν δεν το κλεισω απο το κουμπι. Εχω δοκιμασει τα παντα,του εχω φορτωσει ολες τις εκδοσεις windows εχω κανει ολα τα τεστ(μητρικη-καρτα γραφικων-σκληρο εχω αλλαξει -μνημες εχω αλλαξει) τα παντα φαινονται να λειτουργουν αψογα.Δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας γιατι το κανει πολλες φορες μολις τον ανοιγω και ειναι κρυος θεωρουσα οτι καποιο driver κανει την ζημια αλλα ουτε αυτο ειναι γιατι μου το εκανε και αμεσως μετα απο format και δεν ειχα καν προλαβει να του φορτωσω drivers. Το εχω παει και σε τεχνικους αλλα κανεις δεν μπορει να βρει λυση,εχω σηκωσει τα χερια,μηπως εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω. με κάποια διανομή linux έχεις δεί αν σου κάνει τα ίδια;; Οχι φιλε μου δεν εχω περασει linux θα το κανω και αυτο,δεν εμεινε κατι αλλο.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα