Nikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Θα βάλω κι εγώ σε λίγες μέρες DSL και λέω κι εγώ για Telas. To Θέμα έιναι ότι δεν έχω ακούσει τίποτα ούτε για την Telas ούτε για κανένα άλλο παροχέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passworld Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 kalh fenete na einai, exeis kanei tin aitisi ston ote? (gia perisotera kai pio analitika http://www.adslgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ναι την έκανα και τώρα περιμένω να την ενεργοποιήσουν. Μετά θα βρω παροχέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Egw proswpika eimai apolyta eyxaristimenos Pingia galia/germania/italia exei para poly kala...aglia me xalane ligaki giati merikes fores pernane apo usa. Oson afora to bwidth, eimai panta arketa panw apo to theoritiko max ths 384/128 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 poso ping exeis agglia ore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 galia/germania/italia xtypaw 70res, aglia otan paei kateytheian xtypaw ~100, otan paei mesw us, 180+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 mia xara edo ego apo agglia me ellada exo 150 ping ellada apla thelo na protino se enan filo mou na valei tellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Η σύνδεσή μου λειτουργεί από χθες το μεσημέρι και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.