Noobios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα,παιδια δεν ξερω τι να πω. Ειλικρινα, αυτο που εχουμε περασει δεν το εχω ξαναδιαβασει ουτε σε φορουμ ουτε το εχω ακουσει.Εχουμε εταιρικα σταθερα 5 νουμερα. Ειμασταν στην Βονταφον και αποφασισαμε για διαφορους λογους (πχ καλυτερη τεχνικη υποστηριξη) να μεταφερθουμε στον ΟΤΕ. Αφου λοιπον κλεισαμε ραντεβου με μια πωλητρια και μετα απο μια σειρα ραντεβου καταληξαμε οτι θα μας εξυπηρετουσε να βαλουμε 3 γραμμες isdn, να βαλουμε τις 2 απο τις 3 σε συνοπτικη και μια 3η κατω απο την οποια θα βαζαμε τα δυο εναπομειναντα νουμερα ως ΜΣΝ. Καταθετει η πωλητρια τις αιτησεις και για καποιο λογο (που ακομα δεν εχω μαθει, λαθος καταχωρησης το ειπαν) μου βαζουν μια isdn με εναν κεφαλικο και απο κατω 4 ΜΣΝ. Αυτο εγινε μεσα Ιουλιου. Φυσικα το τηλεφωνικο μας κεντρο σταματησε να λειτουργει αναγκαστηκαμε να φερουμε τον τεχνικο μας και να κανει διαφορα τεχνασματα για να εχουμε μια υποτυπωδη λειτουργια με αυτη την μια γραμμη.Για να μην σας τα πολυλογω εχουμε 10/10/2014 σημερα και ακομα δεν εχουν καταφερει να βαλουν τις 3 γραμμες με τα 2 ΜΣΝ. Ειλικρινα, δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανουμε. Αναγκαστηκαμε και βρηκαμε βυσμα στον ΟΤΕ και ακομα να βρουμε λυση. Δεν εχουμε τηλεφωνα φαξ 3 μηνες. Εχω πελατες που καλουν σε νουμερα που δεν χτυπανε πουθενα. Τωρα ειμαστε σε φαση που βαλανε τις 3 isdn υστερα απο 50 τηλεφωνηματα αλλες 5-6 επισκεψεις τεχνικων και φυσικα περασανε τα ΜΣΝ σε λαθος γραμμη. Περιμενω 2 εβδομαδες τωρα να αλλαξουν τα ΜΣΝ.Αν θεωρειται αυτη σοβαρη εταιρεια και σοβαρο τμημα εταιρικων πελατων δεν ξερω τι να πω. Παρολα αυτα ειχαν το θρασος να στειλουν λογαριασμο. Επομενο βημα ειναι να γινει καταγγελια στην ΕΕΤΤ και μηνυση για διαφυγοντα κερδη. Γνωριζεις κανεις αλλος τι ενεργειες μπορουμε να κανουμε; Δεν ειναι δυνατον να παρει σε εναν παροχο 3 μηνες και ακομα να μην μπορει να καταχωρησει σωστα 3 τηλεφωνα και 2 ΜΣΝ.
stathisgtr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Mηνυση για διαφυγοντα κερδη ειναι το μονο σιγουρο.
Noobios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεχομαι το οτι εγινε λαθος στην καταχωρηση οκ. Αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι η εταιρεια μου υπολειτουργει απο τον Ιουλιο μεχρι τον Οκτωβριο γιατι εχουν αποτυχει στο να διορθωσουν το λαθος τους. 3 μηνες για να κανουν 1 isdn 3 isdn; Που σε μια τελικη θα τους φερουν και περισσοτερα χρηματα;
Godian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έτσι είναι όταν έχεις υπαλλήλους που δεν ξέρουν τίποτα
paylidis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 κακως αλλαξατε εταιρεία, να τη η καλύτερη υποστήριξη... χρονια τα λεω και εδω μεσα και σε παρέες και δε με ακούνε... μυνηση για διαφυγόντα κερδη και κοινοποίηση στην εεετ
Noobios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Προχωρησα σε καταγγελια στην ΕΕΤΤ και απο εβδομαδα θα δουμε τι ενεργειες θα κανει ο δικηγορος της εταιρειας μας. Επισης, περιμενω απαντηση για αποχρεωση και θα κινθουμε αναλογα. Πιθανοτατα θα προσβαλουμε και την συμβαση και θα φυγουμε απο τον ΟΤΕ καθαρα για λογους αρχης.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 To πρόβλημα πιστευω ξεκινα απο την αίτηση που κατεθεσε αρχικα η υπάλληλος αν ειχε κατάθεση αιτημα για μια γραμμη κα 5 μςν τοτε δεν πρόκειται να δικαιωθείς απο πουθενά.
Noobios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 To πρόβλημα πιστευω ξεκινα απο την αίτηση που κατεθεσε αρχικα η υπάλληλος αν ειχε κατάθεση αιτημα για μια γραμμη κα 5 μςν τοτε δεν πρόκειται να δικαιωθείς απο πουθενά. Το προβλημα μου δεν ειναι οτι καταχωρησαν λαθος την αιτηση μου. Ειναι οτι τους πηρε 3 μηνες και ακομα δεν εχουν καταχωρησει τις γραμμες οπως ζητησα αρχικα. Ημουν πανω απο κατανοητικος με το ολο θεμα αλλα δυστυχώς η υπομονη εχει και τα ορια της. Επομενο βημα ειναι να παω στο καταστημα Πειραια και να απειλησω με χειροδικια οποιον υπευθυνο βρω μπροστα μου. Ισως πιασει αν σκεφτει κανεις οτι στους περισσοτερους ριχνω 3 κεφαλια και 30-40 κιλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα