pothitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα λάπτοπ lenovo και το άνοιξα για να το φυσήξω και να του κάνω καθαρισμό. Όταν το έκλεισα πάλι όλο, τον άνοιξα για να μπω στα windows αλλά δεν έδειχνε η οθόνη τίποτα. Ο λάπτοπ δουλεύει κανονικά, κάνει εισαγωγή στα windows και το καταλαβαίνω από τον ήχο που μπαίνει. Η φωτεινότητα της οθόνης δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχει καθόλου γράμματα, ούτε καν στην αρχή για το bios. Τον άνοιξα και έλεγξα τα καλώδια αν τα έχω συνδέσει όλα και σωστά. Η λάπτοπ και η οθόνη στην ουσία δείχνουν ότι δουλεύουν μόνο που δεν εμφανίζονται γράμματα και περιβάλλον. Ευχαριστώ.
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εισαι σιγουρος πως ειναι ολα σωστα συνδεδεμενα;
pothitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι φίλε μου, τον έχω λύσει πάλι στο παρελθόν.
Euclides Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να τον συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη να δεις αν δουλεύει?
pothitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω εξωτερική οθόνη να τον συνδέσω και το μοντέλο του είναι το G550. Το ωραίο είναι ότι η φωτεινότητα στην οθόνη αυξάνει και μειώνει με τα βελάκια. Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας. 1
Euclides Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω εξωτερική οθόνη να τον συνδέσω και το μοντέλο του είναι το G550. Το ωραίο είναι ότι η φωτεινότητα στην οθόνη αυξάνει και μειώνει με τα βελάκια. Είναι σημαντικό να βρεις κάποια εξωτερική οθόνη για να το συνδέσεις. Αν με εξωτερική οθόνη δουλεύει, το πρόβλημα είναι στην οθόνη του laptop. Αν όχι, είναι στην κάρτα γραφικών.
pothitos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν. Εξωτερική οθόνη δεν βρήκα, αλλά βρήκα ακριβώς το ίδιο λάπτοπ που το έχει ένας φίλος μου και έκανα το εξής. Έβαλα την οθόνη του δικού μου στον δικό του και δούλευε μια χαρά. Οπότε σκέφτηκα την κάρτα γραφικών και έτσι έβαλα την δικιά του κάρτα στον δικό μου αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Οπότε πιστεύω η οθόνη και η κάρτα είναι καλές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα. Εσείς τι λέτε;
pothitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είναι σημαντικό να βρεις κάποια εξωτερική οθόνη για να το συνδέσεις. Αν με εξωτερική οθόνη δουλεύει, το πρόβλημα είναι στην οθόνη του laptop. Αν όχι, είναι στην κάρτα γραφικών. Λοιπόν. Εξωτερική οθόνη δεν βρήκα, αλλά βρήκα ακριβώς το ίδιο λάπτοπ που το έχει ένας φίλος μου και έκανα το εξής. Έβαλα την οθόνη του δικού μου στον δικό του και δούλευε μια χαρά. Οπότε σκέφτηκα την κάρτα γραφικών και έτσι έβαλα την δικιά του κάρτα στον δικό μου αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Οπότε πιστεύω η οθόνη και η κάρτα είναι καλές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα. Εσείς τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα