Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδερφος μου εχει το Galaxy Grand Duos πηρε μια θηκη απ' το πανηγυρι πιο συγκεκριμενα απο εναν μαυρο. Αυτη η θηκη απο το μπροστινο μερος της εχει δυο τζαμακια (plex & glass). Το 1 το τζαμακι ειναι στο πανω μερος που οταν σε καλη καποιος δειχνει το ονομα\αριθμο (με κλειστη την θηκη γι' αυτο και το τζαμακι) και το 2 τζαμακι ειναι που εχει να συρεις με το δαχτυλο το κουμπι της απαντησης ή της απορριψης της κλησης. Με το κατω το τζαμακι δεν πιανει η αφη δηλαδη πρεπει να ανοιξεις το πορτακι και να το ανοιξεις κανονικα.
Μου λεει ο αδερφος μου οτι ολος τυχαιος αυτος ο μαυρος ειχε το ιδιο κινητο και του το εδειξε οτι δουλευει με μια κληση που τον εκανε ο ιδιος ο αδερφος μου. Ειπε οτι αυτο το πραγμα δουλευει αν πας να το κανεις απο τις ρυθμισεις το εχει καπως σαν εξυπνη απαντηση ή κατι τετοιο τελος παντων δεν ξερω σε τι γλωσσα τα ειπανε εμενα αυτο μου εδωσε να καταλαβω. Ο αδερφος μου, μου ειπε οτι το εψαχνε επι 1 ωρα και δεν το βρηκε στις ρυθμισεις, εγω το εψαξα κανενα 10λεπτο αλλα λογο της ωρας βαρεθηκα και ειπα ας το ψαξω στο insomania μιας και μου εχει λυση απειρα προβληματα που ειχα (και εξακολουθω ενιγουεϊ). Ο χαζος ο αδερφος μου πηρε την θηκη και αντι να πει στον τυπα για καντο σηκωθηκε και εφυγε και απο την βιασυνη του ουτε καλα καλα την συσκευασια της θηκες δεν πηρε μηπως εκει εξηγει με καποιον οδηγο πως δουλευει αυτο το πραγμα.
Τωρα απο την αλλη, μηπως ειναι μαιμου η θηκη και το τζαμακι που εχει δεν πιανει και απλα ο μαυρος του ελεγε ενα καρο μ@λ@κιες μονο και μονο για να το πουλησει; δεν ξερω οποιος\α ξερει ακουω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...