strokt up Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω ενα zte ρουτερ, ZXHN H108N συγκεκριμενα αλλα δεν εχω το cd με το προγραμμα οδηγησης. Εχω φαει ολο το διαδυκτιο και δεν βρισκω τιποτα. Οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχω μεινει χωρις υπολογιστη.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 δεν χρειάζεσαι drivers. τι προσπαθείς να κάνεις;
arc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τι να το κάνεις το cd εγκατάστασης; Βάζεις το router στην πρίζα, συνδεεις τον υπολογιστή σου στο router με καλώδιο ethernet, ανοιγεις ενα browser και πας στη σελίδα ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά ειναι 192.168.2.1 )
strokt up Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αρχικα να πω πως εχω windows 7. Το θεμα μου ειναι πως συνδεω κανονικα το ρουτερ και πατωντας τους κωδικους κανονικα δεν συνδεεται. Ασυρματα συνδεεται κανονικα.
soteras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Άλλαξε καλωδια τοτε ή μπορει να εχει θεμα η καρτα δυκτιου
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers του ethernet
strokt up Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Θεμα με drivers ειναι οντως. Πως μπορω να δω τι μοντελο ειναι η καρτα δικτυου μου για να κατεβασω driver;
strokt up Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει το εφτιαξα.ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας Ενταξει το εφτιαξα.ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας Ενταξει το εφτιαξα.ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα