Προς το περιεχόμενο

συνδεση καμερας miniDV σε pc

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον πηρα μια καμερα sony και θελω να τη συνδεσω με τον Η/Υ.

εχει εξοδο usb (και τοτε τι μας τα πρηζεις θα πειτε) αλλα ειναι μονο για να παιρνεις τις φωτογραφιες απο το memory stick και για να την εχεις σαν webcam.

εγω θελω να περναει αυτα που ειναι γραμμενα στη κασετα. εχω την εντυπωση οτι τα περναει σαν αρχεια απο dvd. αυτο γινεται μεσω της εξοδου DVi που εχει. στον Η/Υ αυτη ειναι η γνωστη μας firewire IEEΧΧΧΧ (δε θυμαμαι πως λεγετε). η μητρικη μου δεν εχει τετοιο κερατο και λεω να παρω μια που να εχει. αν το εχει κανει καποιος ας πει πως γινεται και αν οντως περνανε σε καλη μορφη μεσα οι κασετες. αν ειναι της πλακας μη καθομαι να ξεβιδωνω μητρικες και format και χεσε ψηλα και αγναντευε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H μεταφορα μεσω firewire δεν εχει καμια επιπτωση στην ποιοτητα.....εξαλλου την ψηφικη minidv τι να την κανεις αν δεν τη συνδεσεις με το pc να κανεις λιγο μονταζ ,εφφε,τιτλους κ.λ.π

Παρε μια καρτα firewire pci φτηνες ειναι(δεν εχει σημασια πια μαρκα...οι πιο ακριβες εχουν και cd με προγραμματα επεξεργασιας)

απλά τσέκαρε οτι δεν θέλει ειδικό καλώδιο από τη sony, γιατί εμένα μία jvc minidv που έχω δεν λειτουργεί με το standard firewire καλώδιο και θέλει να πάρεις και καλά της jvc (που φυσικά είναι πιό ακριβό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...