kataramenos32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας.Αυτη τη στιγμη εχω εναν SSD 120GB αλλα μιας και εχω σκοπο να παιξω αρκετα παιχνιδια φετος η χωρητικοτητα του δεν μου ειναι αρκετη.Βλεποντας τις τιμες των μεγαλυτερων SSD επαθα ενα σοκ και πλεον σκεφτομαι για αγορα απλου σκληρου.Το ερωτημα μου ειναι αν θα εχω προβλημα στην αποδοση.Επισης και μια ισως χαζη ερωτηση αν αφησω τα windows στον ssd θα μπορω κανονικα να κανω εγκατασταση τα games στον καινουριο δισκο ετσι?
cliobaccarra Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι θα μπορεις να τα κανεις install στον νεο δισκο. Διαφορα θα δεις στα loadings.
stratigos24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι, θα μπορεις να κανεις κανονικα την εγκατασταση των παιχνιδιων στον αλλο σκληρο. Τωρα, για το αν θα δεις διαφορα στη φορτωση των παιχνιδιων, ισως να σου φανει οτι αργει λιγο, αλλα πιστευω δεν ειναι κατι που ενοχλει. Τοσα χρονια πως παιζαμε? Μια χαρα φορτωναν. Αληθεια, ποσα παιχνιδια εχεις σκοπο να παιξεις? Δεν θα σου φτασουν 250gb πχ να επαιρνες με ενα κατοσταρικο καναν crucial ssd? Για ''απλο'' σκληρο δεν ξερω να σου προτινω.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αφού εχεις ssd για τα windows θα πάρεις και εναν μηχανικό για να περνάς τα παιχνίδια σου μέσα εγω ετσι το έχω κανει , σου προτείνω τον black της western digital http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37021&cat=6&sub=12&pmanuf=8&sort=3&step=undefined 1
stratigos24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ακομα, με αφορμή το θεμα σου, εκανα μια αναζητηση ''hdd vs ssd for gaming'' και βρηκα ένα τεστ που δειχνει οτι στο παιχνιδι τα frames αναμεσα στους σκληρους που εχει τεσταρει (wd black edition vs Neutron GTX 240GB) είναι τα ιδια. http://www.hardocp.com/article/2013/12/10/hdd_vs_ssd_real_world_gaming_performance/3#.VDb2_xb4Tb0
kataramenos32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι, θα μπορεις να κανεις κανονικα την εγκατασταση των παιχνιδιων στον αλλο σκληρο. Τωρα, για το αν θα δεις διαφορα στη φορτωση των παιχνιδιων, ισως να σου φανει οτι αργει λιγο, αλλα πιστευω δεν ειναι κατι που ενοχλει. Τοσα χρονια πως παιζαμε? Μια χαρα φορτωναν. Αληθεια, ποσα παιχνιδια εχεις σκοπο να παιξεις? Δεν θα σου φτασουν 250gb πχ να επαιρνες με ενα κατοσταρικο καναν crucial ssd? Για ''απλο'' σκληρο δεν ξερω να σου προτινω. Θα σου αναφερω 3 για αρχη. Shadow of Mordor,Dragon Age 3 και GTA V οταν βγουν με το καλο και φυσικα οτι αλλο προκυψει διοτι ο χειμωνας προβλεπει πολυ καψιμο φετος. Μαλλον θα παω για καποιον WD black. Να υποθεσω οι black ειναι οι καλυτεροι σε θεμα αποδοσης ετσι?
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχουν καλύτερη απόδοση και απόκριση γενικά στο loading και εγω αυτον εχω
kataramenos32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια.Παρηγγειλα τον Black τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα