mhproduction Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οπως αναφερω στον τιτλο..εχω ενα desktop windows 7 και ενα λαπτοπ με windows 8..ειμαι φοιτητης ετσι αποφασισαμε με τους γειτονες να βάλουμε μαζι ιντερνετ ..πηραν λοιπον το ρουτερ σπιτι τους...το προβλημα μου ειναι το εξης το λαπτοπ συνδεετε κανονικα χωρις κανενα πρόβλημα o desktop με την ιδια κρυπτόγραφηση δικτυου δεν συνδεεται στο ρουτερ καν βγαζοντας διπλα απο το δικτυο ενα Χ..δεν ξερω που οφειλεται αυτο..εχω δοκιμασει διαφορα απο εχθες..επισης ταμπλετ κινητό και λοιπες συσκευες συνδέονται εχετε καμια ιδεα... Ελπιζω να εγινα κατανοητός
mhproduction Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχει ο desktop ασύρματη κάρτα δικτύο εχω βαλει ενα κεραιακι tplink αλλα πρωτη φορα το κανει αυτο
PEPES2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Βαλε τους νεοτερους οδηγους και βαλτο και σε καποια αλλη θυρα usb η αλλαξε και καλωδιο αν εχεις.Δοκιμασε καποιο απο αυτα για αρχη.
mhproduction Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ok φιλε δοκιμαζω και απανταω απο δευτερα γιατι ειμαι εκτος σπιτιού
mhproduction Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ok φιλε δοκιμαζω και απανταω απο δευτερα γιατι ειμαι εκτος σπιτιού
tak.inc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας δεν μπορω να συνδεθώ με το ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα