bigstar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 To xperia E3 δείχνει οικονομικό κια προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας .Είναι όμορφο με μπαταρία μπαταρία των 2.330 mAh , τετραπύρηνο και έχει 199 ευρώ . Σε αυτή την τιμή νομίζω θα πάει κάλα
hostel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 εχω το z3 εδω κ 2 βδομαδες κ για την μπαταρια ισχυει οτι λενε. με πολλες κλησεις, παντα ανοιχτο 4g ,bluetooth & wifi , απο πληρη φορτιση στις 9 το πρωι εχει 18 με 20% αργα το βραδυ της επομενης κ εννοειται ανοιχτο κ την νυχτα. Είναι πολύ δυνατό το Ζ3 , Ζ3 compact σε θέματα αυτονομίας . βήκε το καλύτερο ανάμεσα στις ναυαρχίδες http://www.axortagos.gr/sony-xperia-z3-o-neos-vasilias-ston-tomea-tis-aftonomias-anamesa-stis.html
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Περιμένετε να ποστάρει κάνας εγκάθετος κάνα review του anand που θα βγάζει καλύτερα όλα τα iPhone Πέρα από τη πλάκα τα Sony έχουν πολύ καλή αυτονομία, εγώ που πήγα από nexus σε z1 βρήκα την υγειά μου και σε σύγκριση με άλλες ναυαρχίδες που βλέπω τα πάω πολύ καλά και δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να μείνω από μπαταρία μες στη μέρα. Το Ζ3 πάντως φαίνεται να έχει μυθική αυτονομία
prekod Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 και να φανταστείς ότι αν το Ζ3 έχει μυθική αυτονομία το Ζ3 compact έχει μια ώρα παραπάνω αυτονομία από το Ζ3 σε συνεχή χρήση
qsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Στο μικρό z3 όμως αρχίζει και χάνεται το νόημα του compact..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μπαταρία του Ζ3 φαίνεται να κρατάει έως και 40% περισσότερο από το iphone 5s (με την ίδια χρήση πάνω κάτω) χωρίς τη λειτουργία stamina ενεργή (που τη θεωρώ χαζή μιας και όταν κλεινει η οθόνη, σου κλείνει όλα τα data και τα sync και τα επαναφέρει όταν το ανοίξεις ξανά). Βέβαια ακόμη είναι στην πρώτη φόρτιση και θα έχω καλύτερες παρατηρήσεις λίγο αργότερα. Η οθόνη είναι πολύ καλή ακόμη και έξω στο φως και δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο Ζ το οποίο δεν ήθελα καν να το κοιτάζω (ειδικά υπό γωνία). Η φόρτιση όμως είναι αρκετά αργή (σχεδόν 40 λεπτά για κάθε 20%) και δεν ξέρω αν σε αυτό παίζει ρόλο που το έχω στο magnetic dock (DK48) και όχι απευθείας στην micro usb θύρα, μιας και το dock βολεύει απίστευτα και δεν χρειάζεται να ανοίγεις το πλαϊνό καπακι κάθε φορά που θες να το φορτίσεις. Γενικώς η κατασκευή είναι εντυπωσιακή και στιβαρή και ίσως λίγο πιο βαριά από ότι θα περίμενε κάποιος, αναλογικά με τον όγκο της.
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το dock στο z1 τουλάχιστον που έχω κάνει τις συγκρίσεις μου δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά με το usb και σίγουρα αξίζει το κόπο προκειμένου να γλιτώσει κανείς να ανοίγει καθημερινά τα flaps Επίσης το z3 δεν παίζει να σε αφήσει μες στη μέρα, οπότε αν το βάζεις κάθε βράδυ που πας για ύπνο δε σε νοιάζει πόση ώρα κάνει να φορτίσει Μου φαίνεται πάντως ότι σου κάνει πολλή ώρα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, εμένα δε νομίζω ότι θέλει πάνω από 3ώρες και στο 10-15% να το βάλω. Κάνε μια σύγκριση με usb
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το dock στο z1 τουλάχιστον που έχω κάνει τις συγκρίσεις μου δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά με το usb και σίγουρα αξίζει το κόπο προκειμένου να γλιτώσει κανείς να ανοίγει καθημερινά τα flaps Επίσης το z3 δεν παίζει να σε αφήσει μες στη μέρα, οπότε αν το βάζεις κάθε βράδυ που πας για ύπνο δε σε νοιάζει πόση ώρα κάνει να φορτίσει Μου φαίνεται πάντως ότι σου κάνει πολλή ώρα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, εμένα δε νομίζω ότι θέλει πάνω από 3ώρες και στο 10-15% να το βάλω. Κάνε μια σύγκριση με usb Χμ κοίτα να δεις! Το φόρτιζα με άλλο καλώδιο usb που το είχα (με τον φορτιστή του Ζ3 όμως) και τώρα που το δοκίμασα με το καλώδιο της συσκευασίας και το magnetic dock, φαίνεται πως αναλογικά με το ρυθμό φόρτισης που βλέπω, θέλει περίπου 2.5 ώρες και κάτι για να φορτίσει πλήρως!
qsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 όπως το είπες 40' για 20% , έχουμε 200' για τελείως ξεφόρτιστο, δηλαδή κοντά στις 3.5 ώρες οι οποίες ακούγονται πάρα πολλές οι 2.5 (3 παρά θα σου πω εγώ αν το βάλεις κυριολεκτικά άδειο) που μου φαίνονται και πιο ρεαλιστικές είναι πιο φυσιολογικό νούμερο και κοντά σε αυτό που συναντώ κι εγώ στο δικό μου, έχουμε άλλωστε σχεδόν ίδιας χωρητικότητας μπαταρίες (ίδια μάρκα, ίδιο τρόπο φόρτισης..) άρα τα 40' για 20% μάλλον είναι λάθος νούμερα από μεριά σου γενικά τα xperia δε φορτίζουν και φοβερά γρήγορα, αλλά δε παίζει να σε αφήσουν και μες στη μέρα αυτό έχει σημασία και με τα μαγικά που έκαναν στο δικό σου με την οθόνη με την ενσωματωμένη μνήμη και την επιπλέον εξοικονόμηση της μπαταρίας, αποκλείεται να σε αφήσει μέχρι να ξαναπάς σπίτι σου και όταν πας σπίτι σου είναι πολύ "ξεκούραστη" η διαδικασία του να το ακουμπάς στο dock, αντί να ασχολείσαι με καλωδιάκια και λοιπές παπαρίτσες επίσης το stamina αν και γενικά ακούγεται περιττό, αν το χρειαστείς ή το ενεργοποιήσεις όταν πραγματικά δε σου χρειάζεται καθόλου το θέμα smartphone κάνει θαύματα , γίνεται σχεδόν απλό κινητό από τα παλιά δε λέω ότι πρέπει να βασίζεσαι σε αυτό ή να το χρησιμοποιείς συχνά, αλλά καλό είναι που υπάρχει σαν επιλογή και θα δεις ότι έστω και σπάνια κάποιες στιγμές θα σου φανεί χρήσιμο
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμαστε την εφαρμογη currentwidget για να δειτε με τι ρυθμο φορτιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα