Cannabiero Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το ρολοι μου του υπολογιστη μου ασυχρονιζεται τελειως.Γραφει οτι ωρες νανε καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και το εχω φτιαξει αρκετες φορες..Δεν εχω κανει τπτ που νομιζω οτι μποερι να ωφειλεται εκει. Προσπαθησα η αληθεια ειναι να κανω overclocking απο το bios αλλα το αφησα και οτι πειραξα το εβαλα παλι οπως ηταν Προχθες εβρεχε και πριν φυγω απο το σπιτι εκλεισα το υπο απο πισω απο το κουμπι για αρκετες ωρες.. Δεν εχω κανει κατι αλλο.Λετε να φταει οτι τελειωσε η μπαταρια απο την Motehrboard?Τον εχω σε λειτουργια μονο ενα χρονο και κατι!
Cannabiero Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 παιδια καμια αλλη αποψη?Εκει που το ρυθμιζω και παει μια χαρα μετα απο λιγο παει μια ωρα πισω μια μπροστα οτι ναναι...
dimpa16 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που σου είπε ο Kostasspil.Άλλαξε μπαταρία. 1
nezoski Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειναι νεο το μηχανημα και gigabyte??εαν ναι τοτε ειναι το utility της μητρηκης!!ειχα και εγω το ιδιο θεμα και ενοχος ηταν το προγραματακι!!το εσβησα και ολα κομπλε!! Sent from my iPhone using Insomnia
woe2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις gigabyte μητρική, όπως ειπε και ο @nezoski , πήγαινε στις ρυθμίσεις του app center και κανε uncheck την επιλογή auto time sync.Αυτο σε περίπτωση που δεν θες να απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα, οπότε πάλι δεν θα ξαναέχεις θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα