nickvts13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα τον τελευταιο καιρο παιζω borderlands 2 και εχω μια ερωτηση...εχω βρει διαφορα "μεγαλα" οπλα αλλα δεν ξερω πως μπορω να τα χρησιμοποιησω οταν παταω για να αλλαξω μου εχει ενα ιδιο "μικρο" οπλο...πως μπορω να χρησιμοποιησω τα αλλα οπλα???
Donacgreece Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αν και δε το έχω παίξει. Ίσως αν κρατήσεις πατημένο το ίδιο κουμπί;
HarryGrey Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα τον τελευταιο καιρο παιζω borderlands 2 και εχω μια ερωτηση...εχω βρει διαφορα "μεγαλα" οπλα αλλα δεν ξερω πως μπορω να τα χρησιμοποιησω οταν παταω για να αλλαξω μου εχει ενα ιδιο "μικρο" οπλο...πως μπορω να χρησιμοποιησω τα αλλα οπλα??? Αν θυμάμαι καλά ανοίγεις το inventory και τα βάζεις στις κενές θέσεις. Μετά με τον σταυρό (αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω) τα αλλάζεις.
nickvts13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μμμ... πως ανοιγεις το inventory????XD
Johnwho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μμμ... πως ανοιγεις το inventory????XD Δεν έχει control configuration στα option να δεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα