Προς το περιεχόμενο

IPhone 5s σε Nokia 930

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο αναφορα τις εφαρμογες,εφοσον ειχες πολλες στο 5s,η αληθεια ειναι πως θα σου φανει "καπως" στην αρχη το lumia..Aναλογος τον ανθρωπο βεβαια..

Δημοσ.

Δυστυχως να ξεχασεις τις 1500 εφαρμογες για κλανιες και τις 500 εφαρμογες για ξεματιασμα της γιαγιας..αν μπορεις να ζησεις χωρις αυτα

θα το καταευχαριστηθεις το μηχανημα!

• Like 1
Δημοσ.

Αν παίζεις πολλά παιχνίδια στο κινητό σου τότε σου έχω άσχημα νέα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα το Lumia είναι άψογο, θα ενθουσιαστείς με τις δυνατοτητες που σου προσφέρει.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να το μετανιώσει και μην μου πείτε τώρα περi gaming με iphone γιατί μετα θα πρέπει να κάνεις επίσκεψη με οφθαμιαλτρο...κάτω από 4.5 και αυτές είναι λίγες για να παίξεις κάτι.Το store εδω και 1χρονο που έχω Lumia έχει ανέβει παρα πολυ καμιά σχεση με πριν ένα χρονο....

Δημοσ.

Αφου το πούλησε και ήδη αγόρασε άλλο, ποιος ο λόγος ύπαρξης θέματος «Θα το μετανοιώσω; »

ΜΕ υγεια το καινουργιο κινητό. Αν σου αρεσει το κρατάς, αλλιως το πουλας. 

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση? Android? Σε λίγο καιρό βγαίνει το νέο nexus και έχει βγει ήδη το καινούριο Moto x για το οποίο οι reviewers λένε τα καλύτερα και επιβεβαιώνω και εγώ που το πήρα για τον κολλητό μου. Ότι καλύτερο έχω κρατήσει σε smartphone. Επισης g3 HTC m8 one plus one. Είχες κακή έμπειρα από Android?

Δημοσ.

Φίλε μου χτες άλλαξα το 5S μου με ένα lumia 930.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ windows phone από τότε που το λειτουργικό ήταν πολύ πολύ πιο πίσω... Πλέον δεν του λείπει τίποτα για εμένα... Φυσικά το store είναι πολύ πιο μικρό, αλλά έχει ό,τι τουλάχιστον εγω χρησιμοποιούσα στο iphone... OXI ότι είχα καταβάσει... (σαβούρα) αλλά ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ.

Μιλάω για προσωπική χρήση.. Δεν κρίνω το itunes. Σαβούρα για εμένα είναι οι εφαρμογές που κατεβάζω και δεν χρησιμοποιώ... Όχι οι εφαρμογές για κλανιές... :)

Το μόνο που μου λείπει είναι η εφαρμογή VRISKO. Τίποτα άλλο...

Απίσετυση ποιότητα κατασκευής, απίστευτη εμπειρία λειτουργικού... Σαν το iphone...

Αν δεν έχεις ξαναχρησιοποιήσει windows phone μη βιαστείς... Δώσε τον χρόνο που του αναλογεί για να το μάθεις,

Εγώ αν μπορούσα να έχω δύο hi end κινητά, θα είχα iphone 5S και Lumia 930. Επιδή δεν μπορώ, κατέληξα στο δεύτερο... και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Πες μας τελικά τη γνώμη σου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά δεν μας είπες ποτέ.

Επειδή εγώ τελικά ποτέ δεν κατάφερα να διαλέξω μεταξύ 5S και 930, με την προσφορά της WIND τα έχω και τα δύο...

Μακάρι να είχε κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ το Lumia, και θα κράταγα μόνο αυτό.

Καλή χρονιά σε όλους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...